Seitsemäs viikkotehtävä epäonnistui, kaikki dominopalikat eivät kaatuneet

Video: Dominoradan kaadon toinen yritys viikkotehtävän loppusuorituksessa. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Viikkotehtävän ratkaiseva päivä oli jälleen torstaina, kun asukkaiden piti saada dominojuna kaatumaan jonossa yhdellä tönäisyllä. Torstaina asukkaat aikamatkasivat hetkeksi myös 80-luvulle.

Keskiviikkoilta sujui asukkailla dominorataa rakennellen, sillä eilisiltana rata oli tuhoutunut isolta osin asukkaiden myllätessä talossa päivätehtävän vuoksi. Rata saatiin kuntoon myöhään illalla ja torstaina asukkaita odotti viikkotehtävän loppusuoritus, jossa rata piti saada nurin ensimmäistä nappulaa tönäisemällä.

Ennen loppusuoritusta asukkaat pääsivät torstaina 80-luvun tunnelmiin vaatteiden ja musiikin avulla. Päivätehtävänä heillä oli tanssia letkassa aina, kun Big Brother soitti talossa musiikkia. Jälleen dominopalikat olivat vaarassa vain vähän aikaa ennen H-hetkeä.

Alkuiltapäivästä asukkaat pääsivät viikkotehtävän jännittävimpään vaiheeseen, kun vuorossa oli loppusuoritus. Dominorata oli viimeistä kertaa pystyssä ja asukkailla oli tunti aikaa saada rata nurin. Jos rata ei mene kerrasta nurin, asukkailla on aikarajan puitteissa mahdollisuus yrittää uudelleen nostamalla kaatuneet palikat pystyyn ja aloittamalla alusta.

Helmeri sai kunnian aloittaa viikkotehtävän loppusuorituksen, kun Big Brother antoi siihen luvan. Ensimmäinen yritys tyssäsi keittiön lattiassa olleeseen kahvitahraan, mutta se ei lannistanut asukkaita, vaan he pistivät radan uudellen pystyyn. Toinen yritys meni hieman pidemmälle kuin ensimmäinen, mutta sekin jäi valitettavasti kesken.

Enää toisen yrityksen jälkeen asukkaille ei riittänyt uskoa kolmanteen yritykseen, eivätkä he lähteneet enää korjaamaan rataa. Asukkaat päättivät jatkaa dominoradan kaatamista katkokohdasta ja nauttia dominopalikoiden kilinästä. Rata katkesi vielä kolmannen kerran peilikäytävällä, josta kaatamista jatkettiin loppuun saakka olohuoneessa sijaitsevaan maaliin.

Pettymyksestä huolimatta asukkaat olivat innoissaan radan kaatamisesta ja se oli heidän mielestään hauskaa. He ihailivat muutamia näyttäviä kaatoja, joissa dominopalikat kääntyivät aallossa tai menivät nurin muuten tyylikkäästi. Radan loppuosassa asukkaat kiittelivät toisiaan hyvästä työstä huusivat dominopalikoille kannustushuutoja. Viikkotehtävä oli kuitenkin epäonnistunut, sillä palikat olisi pitänyt saada nurin yhdellä tönäisyllä.

Asukkaiden vedonlyöntiprosentti oli 85 ja, koska viikkotehtävä epäonnistui, asukkaiden viikkobudjetti on 24 euroa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.