BB-talossa tuparit yhdistymisen kunniaksi

Asukkaat laskivat Joelin keräämien juomien määrää. Kuva: © Nelonen Media.
Asukkaat laskivat Joelin keräämien juomien määrää. Kuva: © Nelonen Media.

Pitkään odotettu BB-talon asukkaiden yhdistyminen tapahtui eilen. Tänään asukkaille annettiin juhlaan aihetta, kun kaikki 13 asukasta juhlivat tupaantuliaisissa.

Maalaiselämä viikkotehtävän merkeissä päättyi eilen onnistumiseen ja talon yhdistymiseen. Asukkaat olivat onnessaan, kun he vihdoin saivat tavata toisensa ja viikkotehtäväkin oli onnistunut. Tutustumisen ensihuumassa ei haitannut, vaikkei asukkaille ollutkaan juhlia vielä torstaina.

Perjantaina asukkaiden tutustuminen entisten talolaisten ja mökkiläisten välillä jatkui. Päivän aikana nähtiin mm. perinteinen esittelykierros, jossa eri puolilla olleet asukkaat kertoivat itsestään ja taustoistaan. Vaikka asukkaat olivat kuulleet jotain toisiltaan, esimerkiksi Markolta ja Ellalta, asukkaiden itsensä kertomina ei ollut kerrottu aiemmin eri ryhmien välillä.

Pieni masennus tuli iltapäivällä, kun Big Brother ilmoitti nimeämisten alkaneen. Nimeämiset ovat totutusti vaikea paikka, mutta esimerkiksi Arttu suhtautui siihen, että ne kuuluvat BB:hen, eikä siinä ole mitään henkilökohtaista. Tämän viikon nimeämisistä ei ole tiedotettu tarkemmin, mutta olisi loogista, jos kaikki asukkaat saisivat nimetä kaikkia asukkaita riippumatta alkukauden jaoista. Nimeämisten tulokset julkistetaan lauantaina.

Ilmeet kääntyivät kuitenkin iloisiksi illan lähestyessä, kun Big Brother järjesti avainseremonian BB-talon olohuoneessa. Jokainen asukas sai sähkölukkoon sopivan avaimen. Avaimen luovutti asukkaalle toinen asukas, joka piti perään kiitospuheen. Asukkaiden kiitospuheissa esiintyivät kiitokset kaikista asukkaista ja muisteltiin etenkin mökkiläisten toimesta elämistä mökkiolosuhteissa.

Vielä parempaa oli kuitenkin luvassa, sillä asukkaille järjestetään tupaantuliaiset tänään. Big Brother toimitti asukkaille tarpeet ja heidän piti järjestää tarjoilut ja koristelu taloon sekä järjestää ohjelmaa BB:n tarjoamista seurapeleistä. Illan menu sisälsi mm. sushia ja nakkipiiloja. Seurapeleinä asukkaat pelaavat illalla riimittelyleikkiä ja kuka minä olen -leikkiä toisista asukkaista.

Riimittelyleikissä asukkaan on keksittävä runo asukkaasta, joka on piirin keskellä. Runon pitää muodostua riimipareista ja niitä keksitään niin kauan kunnes jokainen asukas on osallistunut runon tekoon. Kuka minä olen -leikissä pitää kysyä asukkaalta kysymyksiä, joihin pystyy vastaamaan "kyllä" tai "ei".

Asukkaat ovat odottaneet lähes koko kolme viikkoa "bibiksiä", eli juhlia ja niihin alkoholia. Tupaantuliaisiin järjestyi alkoholia asukkaiden saamien avaimien avulla. Varastohuoneen lukitun oven sai sähköavaimella auki vain yksi asukas omalla avaimellaan ja asukkaat kävivät kokeilemassa vuorollaan.

Lopulta Joelia lykästi ja hän sai varastohuoneen oven auki. Hänellä oli kaksi minuuttia aikaa saada talon juomakaapista niin paljon olutta, siideriä tai lonkeroa kuin hän ehtii kahdessa minuutissa. Asukkaat olivat varanneet varastohuoneen ovelle kasseja, johon Joel sai pakattua juomia. Ajan loppuessa Joel oli ehtinyt tuoda varastohuoneesta n. 70 tölkkiä tai pulloa, jotka jaettiin kaikkien kesken.

Joelia kiiteltiin hänen nopeasta toiminnastaan ja tunnelma alkoi nousta, vaikka valmistelut olivat vielä osittain kesken. Asukkaat ovat päivän aikana aistineet, että sauna ja paljut ovat luultavasti tänään vielä käytössä.


Tulosta   Sähköposti