Viikkotehtävä päättyi onnistumiseen, asukkaat vihdoin yhteen!

Video: Viikkotehtävä päättyy, BB-talo yhdistyy. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Eläinaiheinen viikkotehtävä BB-maatilalla päättyi torstai-iltana ja samalla tapahtui odotettu asukkaiden todellinen yhdentyminen. Riemu raikasi, kun asukkaat pääsivät vihdoin puhumaan keskenään.

Asukkaat ovat olleet rooleissa maanantaista alkaen, kun kauden kolmas viikkotehtävä käynnistyi. BB-talon asukkaat ovat toimineet maatilan omistajina ja BB-mökin asukkaat maatilan eläiminä. Ryhmät olivat jo samassa talossa, mutta edelleen eri ryhmissä, eivätkä ryhmät saaneet kommunikoida keskenään puhumalla.

Kolmas viikkotehtävä oli rassannut etenkin mökkiläisiä, joista etenkin Roope oli lähes koko viikon allapäin. Viikkotehtävän neljäntenä päivänä tilanteet olivat eläneet vauhdikkaammin kuin aikaisempina päivinä, kun eläimet olivat yrittäneet vallankumousta ja Samin onnistuneen salatehtävän ansiosta eläimet olivat saaneet mietoja alkoholijuomia.

Viikkotehtävän huipennuksena oli vielä jäljellä lypsykisa ja kykyshow. Lypsykisassa omistajat kilpailivat toisiaan vastaan ja eläimet toimivat yleisönä. Omistajista muodostettiin kaksi joukkuetta, joissa olivat Timo, Sasa, ja Joel sekä Arttu, Kati ja Marko. Kilpailun voitti selkeällä erolla Artun, Katin ja Markon joukkue, joka sai palkinnoksi useamman tölkillisen kahvimaitoa.

Viimeisenä kilpailuna oli eläinten kykyshow, jossa parhaalle parille oli luvassa palkinto. Kykyshow'ssa nähtiin mm. Olli-Pekka-lehmän ja Joelin balettiesitys, Sami-koiran ja Katin tottelevaisuusesitys ja Kristiina- ja Ella-possun sekä Markon tanssiesitys. Kukin pari sai huikeat suosionosoitukset eläimistä ja omistajista muodostuneesta yleisöstä. Kykyshow'n parhaaksi valittiin Kristiinan, Ellan ja Markon tanssiesitys, jotka saivat palkinnoksi tehdä huomiset kauppaostokset.

Kristiina, Ella ja Marko kykyshow'n harjoituksissa keskiviikkona. Kuva: © Nelonen Media.
Kristiina, Ella ja Marko kykyshow'n harjoituksissa keskiviikkona. Kuva: © Nelonen Media.

Heti kykyshow'n päätyttyä Big Brother ilmoitti, että viikkotehtävä on päättynyt. Kaikki asukkaat räjähtivät iloitsemaan ja välittömästi alkoi asukkaiden toisiinsa tutustuminen kovassa mölyssä. Asukkaat pääsivät vihdoin juttelemaan toistensa kanssa, eikä viikkotehtävän tulos tässä vaiheessa tuntunut kiinnostavan ketään. Kovasta puheensorinasta oli mahdoton saada selville mitään yhdistymisen ensihetkillä.

BB-talo oli vihdoin yhtä sen 13 asukkaan kanssa. Tuntui kuin Big Brother olisi alkanut uudelleen alusta. Nyt kuitenkin eletään päivää 19, josta BB-talossa ja -mökissä elettiin 16 päivää ja neljä päivää erossa omistajina ja eläiminä. Onnen tunne oli käsinkosketeltava talossa, johon vajaa puolet asukkaista tutustui käytännössä vasta ensimmäistä kertaa.

Yhdistynyt BB-talo pääsi juhlatunnelmaan muutamilla juhlajuomilla, jotka entisillä mökkiläisillä ja eläimillä oli jäljellä salatehtäväpalkinnosta. Talon ensimmäiset asukkaat olivat yllättyneet, mutta he eivät kieltäytyneet "tuparilahjasta". Varmuus yhdistymisestä tuli entistä selvemmäksi, kun mökissä asuneille asukkaille tulivat omat tavarat varastohuoneeseen.

Myöhään illalla Big Brother kutsui asukkaat sohvalla kuulemaan viikkotehtävän tuloksen. Valvontaeläinlääkärin ja EU-viskaalien uusintatarkastusten jälkeen viikkotehtävä oli onnistunut. Täyden asukaskokoonpanon lähes koko joukko hyppäsi yhteisjuhlintaan Arttua ja Paulaa lukuun ottamatta, jotka jäivät sohvalle istumaan. Muut asukkaat aloittivat villin juhlinnan.

Asukkaita odottaa seuraavalla kauppareissulla 517,40 euron viikkobudjetti. Talon asukkaat löivät myös mökin asukkaiden puolesta viikkotehtävän puolesta vetoa 99:n vedonlyöntiprosentilla.

Lue lisää:
Talo ja mökki yhdistyivät - Asukkaista BB-maatilan omistajia ja eläimiä (21.9.2020)
Kiireellinen EU-selvitys aiheutti päänvaivaa omistajille (22.9.2020)
Omistajille lisää töitä, eläinten piilevät kyvyt esiin (23.9.2020)
Eläimillä vallankumous ja juhlat BB-maatilalla (24.9.2020)


Tulosta   Sähköposti