Olli-Pekkaa ja Paulaa rankaistiin - Palvelijoiksi Katille ja Roopelle

Paula hieroo Katia. Kuva: © Nelonen Media.
Paula hieroo Katia. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talon tupaantuliaisissa sorruttiin sääntörikkomuksiin yön pimeinä tunteina, joista Big Brother päätti antaa rangaistuksen. Asukkaat joutuivat pitämään "syntiringin", jonka perusteella rangaistuksen joutuivat kärsimään Olli-Pekka ja Paula.

Asukkaat juhlivat ensi kertaa yhdessä perjantaina, kun BB-talossa järjestettiin yhdistyneen talon tupaantuliaiset. Alkuilta sujui ruokailun, seurapelin, saunomisen ja paljuilun merkeissä. Big Brother tarjosi iltaan myös juhlajuomat, jotka alkoivat illan mittaan mennä yhden, jos toisen asukkaan päähän.

Kun Big Brother oli sulkenut saunan ja paljut, juhlinta jatkui sisätiloissa. Humaltuminen jatkui ja lopulta Big Brother antoi asukkaille enää 15 minuuttia aikaa juhlia. Ennen ajan loppumista BB oli jo komentanut Olli-Pekan ja Artun nukkumaan heidän vahvan humalatilansa vuoksi.

Aikarajasta huolimatta, kaikki asukkaat eivät totelleet käskyä mennä nukkumaan. Roope, Marko ja Kati paimensivat asukkaita parhaansa mukaan, mutta humalaisia ei millään meinannut saanut sänkyyn rauhoittumaan. Esimerkiksi Olli-Pekkaa jouduttiin opastamaan lähes kädestä pitäen jopa vessassa käyntiä, eikä häntä saatu rauhoittumaan makkarissakaan.

Paulakin oli kohtalaisen vaikea tapaus ja häntä jouduttiin komentamaan monta kertaa makuuhuoneessa. Aamulla ennen herätystä Paula ja Olli-Pekka nousivat ylös ja menivät etsimään lisää juomaa ja yrittivät päästä tupakalle, mutta BB patisti kaksikon takaisin sänkyyn. Aiemmin yöllä Olli-Pekka oli aiheuttanut pahennusta makkarissa matkimalla lehmää, eivätkä asukkaat meinanneet saada millään häntä vaikenemaan. Erityisesti Sami meinasi hermostia Olli-Pekkaan.

Marko otti suurinta roolia humalaisten paimentamisessa ja myös häneen meni hermot muutamilla asukkailla. Roopella oli paljon pehmeämmät keinot, josta hän sai seuraavana päivänä kiitosta. Katiin pisti vipinää heidän päiväkirjahuoneesta saamansa BB:n ukaasi, jossa kaikkia asukkaita uhattiin häätöäänestykseen joutumisella, jos talo ei heti hiljene.

Piiat hommiin

Aamulla asukkaat herätettiin kuka enemmän tai vähemmän krapulaisena, ehkä kokonaan juomatta jättänyttä Katia lukuun ottamatta. Ensimmäisten toimien joukossa asukkaat joutuivat siivoamaan tupareiden jäljet, jonka jälkeen asukkaat joutuivat tekemään tiliä edellisillasta.

Päivätehtävässä asukkaat joutuivat kertomaan yhteisesti toistensa tekemisistä illan bileistä, mitä kukin siellä teki. Juhlissa oli rikottu paljon sääntöjä ja asukkaat joutuivat valitsemaan kaksi huonoiten käyttäytynytta ja kaksi parhaiten käyttäytynyttä asukasta. Huonoiten käyttäytyneet joutuivat kärsimään rangaistuksen ja he joutuivat perustelemaan, miksi he käyttäytyivät huonosti.

Illan tapahtumien puinti sujui kohtuullisen rennoissa merkeissä, eikä suurta syyllistämistä nähty. Suurin osa asukkaista oli heidän itsensä mielestä käyttäytynyt hyvin ja arvosana 10 tuli aika monen asukkaan kohdalle. Jonkin verran moitittavaa löytyi ainakin Olli-Pekan ja Paulan kohdalla, vaikka kovin syyllisiltä he eivät edes itse vaikuttaneet.

Paula ja Olli-Pekka valittiin huonoiten käyttäytyneiksi ja parhaiten käyttäytyneiksi valittiin Kati ja Roope. Rangaistuksena Paula ja Olli-Pekka joutuvat palvelemaan piian asussa Katia ja Roopea kunnes toisin ilmoitetaan. Paulan ja Ollin on tehtävä kaikki asiat Katin ja Roopen puolesta.

Rangaistusta alettiin suorittaa alkuillasta. Rangaistukseen tuli myöhemmin lisäys, jossa piiat joutuvat palvelemaan myös muita asukkaita, jos Roope ja Kati niin haluavat. Roope ja Kati päättävät toistaiseksi kaikesta, mikä liittyy piikojen tekemisiin.

BB-talossa tuparit yhdistymisen kunniaksi (25.9.2020)


Tulosta   Sähköposti