Kaikki uudet asukkaat häätöäänestyksessä - Käänne paljastettiin asukkaille

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat saivat kuulla uutisia tämän viikon häätöäänestyksestä. Asukkaille kerrottiin, että kaikki uudet asukkaat ovat häätöäänestyksessä ja kaksi heistä häädetään ensi sunnuntaina.

BB-talo sai viime sunnuntaina neljä uutta asukasta, Nonan, Marjatan, Vilin ja Julian. Uudet asukkaat laitettiin heti häätöäänestykseen ja heistä kaksi häädetään ensi sunnuntaina. Häätöäänestys käynnistyi jo sunnuntaina, mutta asukkaille käännettä ei heti paljastettu.

Uudet asukkaat olivat uskossa, että he ovat suojassa ensimmäisen viikon. Näin on toimittu BB:n aikaisemmilla kausilla, jolloin uusia asukkaita on tullut kesken kauden.

Uusien oleminen häätöuhan alla kerrottiin asukkaille tiistai-iltana päivän viikkotehtäväurakan päätyttyä. Big Brother oli kutsunut asukkaat sohvalle ja Marko luki tiedon taloon. Mielenkiintoista oli, että kaikkein raskaimmin tiedon otti Arttu, joka on toivonut jo muutaman viikon pääsevänsä kotiin. Kaikki vanhat asukkaat ovat turvassa häädöltä tällä viikolla.

Häätöuhan alla olevat uudet asukkaat olivat hämillään käänteestä. Marjatta ihmetteli sohvalla tuoreeltaan, että nyt joutuukin pakkaamaan sunnuntaina, vaikka juuri on tavarat purettu. Julia pohti, että nyt pääsee ainakin mukaan "geimeihin" heti alusta asti, kun heillä on vain viikko aikaa tehdä vaikutus katsojiin.

Vanhat asukkaat saavat olla rennoin mielin, vaikka Kristiinaa harmitti, ettei nyt ole sunnuntain jännitystä, joka on rytmittänyt viikkoa. Hän kaipaa "reunalla" oloa, kun pitää miettiä, putoaako vai ei. Alkuperäiset asukkaat olisivat olleet valmiita nimeämään tällä viikolla, koska se ei enää kirpaise niin kuin kauden alkuviikoilla.

Ilmoitus häätöäänestyskäänteestä aiheutti kovan puheenporinan illaksi BB-taloon.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Nona, Marjatta, Vili ja Julia ovat BB-talon uudet asukkaat - Heti äänestykseen! (19.10.2020)


Tulosta   Sähköposti