Marko sai pelastuspisteet kuudensiin nimeämisiin

Marko voitti pelastuspisteäänestyksen. Kuva: © Nelonen Media.
Marko voitti pelastuspisteäänestyksen. Kuva: © Nelonen Media.

Pelastuspisteäänestys oli kolmatta kertaa käytössä tällä kaudella. Kahdeksannella viikolla pelastuspisteet nimeämisiin sai Marko.

Pelastuspisteet palasivat käyttöön, kun vuorossa olivat kauden kuudennet nimeämiset. Tällä viikolla hybridi-tv:n katsojat päättivät antaa pelastuspisteet Markolle. Hänen tämän viikon nimeämispistesaldostaan vähennetään kaksi nimeämispistettä, jotka voivat pelastaa hänet häätöäänestykseltä.

Se, pelastuuko Marko häätöäänestykseltä, selviää huomenna lauantaina, kun nimeämisten tulokset julkistetaan ja uusi häätöäänestys käynnistyy. Häätöäänestyksessä on tällä viikolla vain BB-talon vanhoja asukkaita, sillä uudet asukkaat Vili ja Julia ovat suojassa nimeämisiltä, eikä heitä voi nimetä häätöäänestykseen.

Marko on vasta toinen asukas, joka on tällä kaudella voittanut pelastuspisteäänestyksen. Aiemmassa kahdessa äänestyksessä pisteet on vienyt nimiinsä Kristiina, mutta ne eivät pelastaneet häntä häätöäänestykseltä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.