Minna häädettiin toisena BB-mökistä

Video: Minna häädettiin toisena. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Kauden toinen häätöäänestys ratkesi sunnuntaina. Toisena BB-mökiltä häädettiin Minna.

BB-talon asukkaat saivat valmistautua sunnuntai-iltaan vailla huolen häivää, sillä heidän ei tarvinnut nimetä ja he olivat turvassa häädöltä. Ainoastaan mökin asukkaat nimesivät ja heistä kaksi oli häätöuhan alla. Nimetyistä asukkaista häädettiin Minna.

Häätöpäivää vietettiin etenkin talossa varsin oudoissa tunnelmissa, sillä Roope ja Paula kävivät salaa BB-talossa viime yönä tekemässä onnistuneen salatehtävän. Talon asukkaat spekuloivat, että Marko olisi mökkiläisten kätyri ja talolaiset olivat varmoja, että mökin asukkaat tulevat taloon vielä tänään. Myös mökissä oli samanlaisia ajatuksia ja toiveita.

Yhtä monta nimeämispistettä nimeämisissä saaneet Minna ja Sami olivat tasaisia myös häätöäänestyksessä. Äänestystilanne eteni tasaisena heti alusta asti ja sunnuntain suorassa lähetyksessä äänestys oli prosenttiyksiköiden kymmenysten kamppailua. Lopputuloksissa ero jäi vain prosenttiyksikköön, kun Sami keräsi 50,5 % annetuista äänistä ja Minnan osuus oli 49,5 %.

Äänestystuloksen tultua julki, mökkiläiset hyvästelivät Minnan. Asukkaat sanoivat pitävänsä Minnaan yhteyttä ja Minna piti reissua huikeana. Lopuksi asukkaat vielä tuulettivat yhtenä mökkinä, kunnes Minna poistui mökin häätöovesta kunniakujan kautta.

Minnan poistuttua mökiltä Minnaa pidettiin hyvänä ihmisenä. Roope oli tyytyväinen, että sai sanottua Minnalle, että hänellä oli ennakkoluuloja, mutta Minna mursi ne viikon aikana. Mökin asukkaat jäivät pohtimaan, että heitä on nyt todella vähän enää.

Saavuttuaan studioon Minna oli hieman pöllämystynyt. Äänestystuloksen nähtyään hän ei ollut pettynyt, koska Minna totesi, että lähes joka toinen äänestäjä oli häntä äänestänyt. Minnan mielestä BB-kokemuksen pitäisi olla kansalaisoikeus ja jokaisen pitäisi se kokea.

Minna kertoi myös muuttuneensa rennommaksi, eikä pelkää enää julkisuutta. Big Brother -formaatin Minna kommentoi kehittyneen ja hän pystyi olemaan mukana, vaikkei juontaja Elina Kottosen mukaan ole ns. tyypillinen BB-asukas.

Nimeämispisteistä Minna ei ollut yllättynyt. Samista hän kommentoi, että hän koki Samin tapaan, etteivät he olleet samalla aaltopituudella. Minna allekirjoitti myös sen, että hän häsää ja tekee asioita monessa paikassa yhtä aikaa, mikä ärsytti lähes kaikkia asukkaita.

Tulevaisuudestaan BB:n jälkeen Minna kommentoi, että hän on valmis ottamaan vastaan työtarjouksia. Esimerkiksi työskentely korujen parissa kiinnostaa häntä.

Minnan häädön jälkeen BB-mökkiin jäi kuusi asukasta ja taloon seitsemän. Tilanne talon ja mökin kohdalla tulee muuttumaan ensi viikolla sillä talo ja mökki tulevat yhdistymään uuden viikkotehtävän myötä, mutta ei ihan perinteisellä tavalla.

Toisena asukkaana häädettiin Minna: “En ole enää sama ihminen” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 20.9.2020 kello 22.59: Uutista on päivitetty kauttaaltaan ja lisätty kuva.

Artikkelia on päivitetty 20.9.2020 kello 23.36: Video ja linkki lisätty.


Tulosta   Sähköposti