Marko, Julia, Paula, Vili ja Kristiina ovat häätöuhan alla kymmenennellä viikolla

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Viisi asukasta nimettiin kauden kymmenenteen häätöäänestykseen. Tällä viikolla häätöuhan alle joutuivat Marko, Julia, Paula, Vili ja Kristiina.

Kymmenennessä häätöäänestyksessä ovat Marko, Julia, Paula, Vili ja Kristiina. Nimeämiset pidettiin perjantaina, joista eniten pisteitä saaneet asukkaat ovat siis häätöuhan alla. Marko voitti kolmatta kertaa pelastuspisteäänestyksen, jonka ansiosta häneltä jälleen vähennettiin kaksi pistettä hänen saamistaan nimeämispisteistä. Pelastuspisteet eivät kuitenkaan auttaneet Markoa säästymään häätöäänestykseltä.

Asukkaat odottivat tietoa kymmenennen viikon nimeämisistä krapulapäivän tunnelmissa. Osa asukkaista on saanut myös nauttia perjantain BB-huutokaupan ostoksista, kun Kristiina sai voima-aamiaiseksi pizzaa ja Marko sai valita Joelin kanssaan nauttimaan "siasta säkissä", eli krapulapäivän hemmottelusta Vintage Tube -videoiden, oluen, herkkujen ja päiväsaunan merkeissä. Joel voitti myös päivän Alias-turnauksen.

Nimeämisten tuloksia odotettiin tuttuun tapaan olohuoneen sohvalla. Asukkaat saivat kuulla, että viisi asukasta on häätöäänestyksessä. Suurimmalla osalla häätöuhan alle joutuneista tuli normaalit reaktiot, eli hirveitä tunteenpurkauksia ei nähty. Toista kertaa häätöäänestyksessä olevalla Julialla oli hieman väkinäinen hymy ja nainen meni hetkeksi hiljaiseksi. Kun Paula kysyi Julian tunnelmia, Julia totesi, että tällä kertaa häntä ei jännittänyt nimeämistulosten odottelu.

Kuudetta kertaa häätöäänestykseen joutunut Kristiina laskeskeli, että ainoastaan Olli-Pekka ja Joel ovat talon asukkaista ne, jotka eivät ole joutuneet häätöäänestykseen nimeämisten perusteella tällä kaudella. He ovat olleet häätöäänestyksessä vain silloin, kun Big Brother laittoi kaikki asukkaat häätöuhan alle kuudennella viikolla. Olli-Pekka totesi Kristiinalle, että kuudes nimeämiskerta saattaa olla jo jokin ennätys.

Kristiina on eniten ollut häätöäänestyksessä tällä kaudella ja nyt sinne tekee paluun neljättä kertaa Marko. Myös Paulalla on edessään neljäs häätöäänestys ja Vilillä kolmas. Todellisuudessa Julialla on jo toinen kerta, koska hän oli häätöäänestyksessä yhdessä kaikkien uusien asukkaiden kanssa seitsemännellä viikolla.

Yksi häätöäänestyksessä olevista häädetään sunnuntaina, kun kautta on jäljellä enää kaksi viikkoa.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Nimeämispisteiden jakautuminen

Artikkelia on päivitetty 14.11.2020 kello 23.55: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia on päivitetty 15.11.2020 kello 00.17: Korjattu Julian häätöäänestyskertojen määrä oikeaksi. Tällä viikolla on jo toinen kerta häätöäänestyksessä, ei ensimmäinen.
Artikkelia on päivitetty 15.11.2020 kello 00.36: Lisätty linkki nimeämispisteisiin.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.