Niko häädettiin kolmantena BB-talosta

Video: Niko häädettiin kolmantena. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Kolmannen häätöäänestyksen tulos ratkesi jälleen sunnuntaina. BB-talosta kolmantena häädettiin Niko.

Kaikki asukkaat olivat kaikkien asukkaiden nimettävissä ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun talo ja mökki yhdistyivät BB-taloksi torstaina. Perjantain nimeämisissä asukkaat nimesivät peräti viisi asukasta häätöäänestykseen, joista BB-talon joutui tänään jättämään Niko.

Häätöuhan alla olleista vain Sami oli jo toista kertaa häätöäänestyksessä, kun Roope, Kristiina, Marko ja Niko olivat ensimmäistä kertaa häätöäänestyksessä. Koko häätöuhan alla oleva viisikko oli entisiä mökkiläisiä.

Sunnuntain suoraan lähetykseen valmistauduttiin rangaistuksen ollessa käynnissä, kun Roope ja Kati kärsivät rangaistusta, joka päättyi vain reilut puoli tuntia ennen lähetystä. Päivä oli edennyt seesteisesti, kuten sunnuntaina usein, meikaten ja häätöuhan alla olevien kanssa pakaten. Tänään oli vuorossa kauden ensimmäinen kaikkien asukkaiden yhteinen sunnuntain suora.

Suora lähetys eteni tutun kaavan mukaan ja asukkaat saivat vastailla juontaja Elina Kottoselle kysymyksiin viikon tapahtumista. Häädön hetkellä asukkaat hiljentyivät odottamaan tulosta. Piinaavien viimeisten sekuntien odotuksen jälkeen taloon kerrottiin, että häädettävä asukas on Niko.

Niko häädettiin 1,8 prosenttiyksikön erolla ensimmäisenä turvassa olevaan Samiin Nikon kerättyä 16,6 % annetuista äänistä. Eniten ääniä kolmannessa häätöäänestyksessä keräsivät Marko ja Roope, 22,9 % annetuista äänistä.

Niko joutui lohduttelemaan muita asukkaita, että he tapaavat vielä talon jälkeen. Asukkaat muodostivat tutun kunniakujan häätöoven tietämille, kun Niko poistui talosta. Vielä viime hetkillä Kristiina kävi jättämässä jotain Nikon käteen ennen miehen poistumista BB-talosta.

Koviten häätö otti Roopelle, joka stressasi kovasti omasta puolestaan, mutta myös Nikon lähtö otti koville. Ella oli ensimmäisten joukossa lohduttamassa Roopea. Myös muut asukkaat harmittelivat Nikon lähtöä, sitä pidettiin yllättävänä. Järkytys tai yllätys näkyi muutaman asukkaan kasvoilta, mutta hetken päästä tupakalla jo muistutettiin, että tämä on peliä.

Studioon saapunut Niko piti tavallaan helpotuksena hänen häätönsä. Niko suhtautui häätöön hyvin rennosti, eikä hän siitä suuresti tuntunut yllättyneen. Elinan haastattelussa Niko totesi, että hänelle tuli talosta monia ystäviä ja eniten hän uskoi olevansa yhteydessä ulkomaailmassa mm. Markon ja Artun kanssa. Nikosta oli mukavaa tutustua ihmisiin, mutta siellä kaipasi välillä myös omaa rauhaa.

Vähiten hän tuli talossa toimeen Samin ja Paulan kanssa. Nimeämispisteensä hän sai tällä viikolla juuri Samilta ja Paulalta, jotka eivät tulleet Nikolle yllätyksenä. Tunne oli molemminpuolinen, sillä Niko antoi omat pisteensä myös heille. Niko arveli, ettei hän ole heihin paljon yhteydessä BB:n jälkeen.

Talon elämä jatkui suoran lähetyksen jälkeen iltapalalla ja kohti iltatoimia rauhallisissa tunnelmissa. Asukkaita puhutti vielä suorassa lähetyksessä heille esitetyt kysymykset, jotka jäivät vaivaamaan erityisesti Markoa.

Nikon häädön jälkeen BB-taloon jäi 12 asukasta.

Niko häädettiin Big Brother -talosta kolmantena: “Olen helpottunut!” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 27.9.2020 kello 23.02, 23.11 ja 23.15: Uutista on päivitetty kauttaaltaan, linkki lisätty ja tulokset lisätty.


Tulosta   Sähköposti