Roope häädettiin viidentenä BB-talosta

Video: Roope häädettiin viidentenä BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Viidennessä häätöäänestyksessä oli viisi asukasta. Sunnuntaina taival BB-talossa tuli päätökseen jälleen yhdellä asukkaalla, kun BB-talosta häädettiin Roope.

Lauantaina käynnistyneessä häätöäänestyksessä olivat Roope, Marko, Sami, Kristiina ja Timo. Ainoastaan Timo oli häätöäänestyksen ensikertalainen, Marko oli toista kertaa ja Roope, Kristiina sekä Sami peräti kolmatta kertaa.

Suoraan lähetyksiin valmistauduttiin mielenkiintoisissa tunnelmissa. Noin kaksi tuntia ennen suoraa lähetystä Paula ja Roope lähtivät lunastamaan Paulan perjantaisen huutokaupan ostosta, Temptation Island Suomen kauden avausjakson katsomista. Big Brother peruutti kuitenkin katsomisen kesken jakson juonittelusta johtuneesta sääntörikkeestä, joka tapahtui aiemmin päivällä.

Paula ja Roope eivät kertoneet saamastaan rangaistuksesta muille, sillä he kokivat rangaistuksen kahdestaan tehtäväalueella olevassa mökkikontissa, jossa heidän piti katsoa "Temppareita". Tämän ohjelman tilalla nähtiin kooste Paulan ja Roopen sääntörikkomuksesta.

Asiaa pohdittiin hetken, mutta siihen ei palattu enää suorassa lähetyksessä. Ilta huipentui häätöäänestyksen tuloksiin. Asukkaat odottivat jännittyneinä, kenen vuoro oli tällä kertaa lähteä talosta. Lopulta juontaja Elina Kottonen kertoi taloon, että BB-talosta häädetään Roope.

Järkytys tai yllätys oli monelle asukkaalle suuri, kun Roopen nimi kuului BB-talon kaiuttimista. Hämmennys näkyi kasvoilta selvästi, kun Roope nousi sohvalta ja alkoi halata asukkaita. Kun asukkaat muodostivat perinteisen kunniakujan häätöoven edustalle, Roope huusi viimeisinä sanoina toivovansa, ettei seinäruusut voittaisi Big Brotheria.

Roopen poistuttua häätöovesta järkytys oli läsnä erityisesti Markolla, Ellalla, Samilla ja Paulalla. He ihmettelivät, että miksi Roope häädettiin. Olli-Pekka oli veikannut Roopea BB:n voittajaksi ja tähän mielipiteeseen yhtyi moni. Nikon häädön yhteydessä Olli-Pekka oli sanonut samaa Nikosta ja myöhemmin tupakkapaikalla Sami kehoitti olemaan sanomatta näin Samista, ettei häntäkin häädettäisi.

Studioon saapunut Roope oli erittäin pettynyt. Häntä ei haitannut, että hän ei voittanut BB:tä, mutta Roope olisi halunnut nähdä Big Brotherin loppuun saakka. Erityisesti Roopea ärsytti Arttu, jota hän kutsui seinäruusuksi Elinan haastattelussa ja hän toisti haastellussa talossa viimeisinä sanoina sanomansa toiveen. Talossa Roope kertoi oppineensa, että läheiset ihmiset ovat hänelle tärkeintä ulkomaailmassa ja myös muille tilaa antamista hän koki oppineensa.

Roopen saamat nimeämispisteet eivät yllättäneet talosta juuri häädettyä. Nimeämispisteet tulivat Samilta ja Artulta ja Roope vielä totesi, että Artun näkeminen videoltakin ärsytti. Haastattelussa mies tähdensi, että useimpia asukkaita hän haluaa nähdä kauden jälkeen, mutta Artun seurasta hän ei välitä.

Taloon jäi suoran lähetyksen päätyttyä hämmentävä tunnelma. Osa oli yhä shokissa ja vaisuna kauden kenties värikkäimmän asukkaan poistuttua häätöovesta. Ehkä juuri tästä syystä kielenkannat pysyivät kurissa, mutta kenties myöhemmin pienemmissä porukoissa tullaan avautumaan muuttuneesta tilanteesta.

Häätöäänestyksen lopputuloksissa Roope keräsi vähiten ääniä, joka oli 18,0 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä turvassa oli Sami, joka voitti Roopen vaivaisella 0,1 prosenttiyksiköllä. Viidestä häätöuhan alla olleesta asukkaasta eniten ääniä keräsi Marko 21,9 %:n ääniosuudella.

Roopen häädön jälkeen BB-taloon jäi kymmenen asukasta.

Viidentenä asukkaana BB-talosta häädettiin Roope! (BB-nettisivut)

Lue myös:
Kaikki asukkaat häätöäänestykseen, uusia asukkaita taloon!

Artikkelia on päivitetty 11.10.2020 kello 22.57: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.


Tulosta   Sähköposti