Kaikki asukkaat häätöäänestykseen, uusia asukkaita taloon!

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Uusi viikko tuo BB-taloon mullistuksia. Big Brother pistää kaikki asukkaat häätöäänestykseen ja loppuviikosta BB-talo saa myös uusia asukkaita.

On todennäköisesti edessä tämän kauden Big Brotherin tapahtumarikkain viikko. Uuden viikon käänteistä kerrottiin sunnuntain Big Brother Suomi Live -lähetyksen lopussa.

Merkittävimmät talon dynamiikan muutokset tapahtuvat, kun Big Brother pisti kaikki asukkaat häätöäänestykseen. Jokainen asukas joutuu taistelemaan paikastaan talossa, äänestyksessä, joka on jo käynnissä. Kilpailu tulee olemaan todella kovaa, sillä ensi sunnuntaina BB-talosta häädetään peräti kaksi asukasta, eli kyseessä on tuplahäätö. Myös äänestystapa muuttuu täksi viikoksi, sillä nyt häätöäänestyksessä äänestetään sitä asukasta, jonka haluaa ulos talosta. Talosta häädetään siis kaksi eniten ääniä saanutta asukasta.

Nähtäväksi jää, järjestetäänkö asukkaiden hämäämiseksi esimerkiksi valenimeämisiä loppuviikosta. Se on varmaa, että oikeita nimeämisiä ei kuudennella viikolla ole. Juuri häädetty Roope toivoi viimeisenä sunnuntainaan, että kaikki asukkaat laitettaisiin häätöäänestykseen, jotta nähtäisiin todella, kenestä pidetään.

Äänestyskäänne ei ole ainoa, mitä alkavalla viikolla tapahtuu. Tulevana sunnuntaina BB-talo saa uusia asukkaita, sillä BB-taloon muuttaa ensi sunnuntaina peräti neljä uutta asukasta. Uusista asukkaista annetaan viikon aikana vinkkejä katsojille BB-lähetyksissä, alkaen huomenna maanantaina.

Isojen käänteiden lisäksi viikon aikana asukkaat saavat pestä kasapäin pyykkiä hyvään tarkoitukseen ja katsojat saavat äänestää yhden asukkaan perjantain bileisiin hybridi-tv-äänestyksessä. Äänestyksen voittaja saa valita kolme asukasta kanssaan bileisiin ja muut asukkaat toimivat juhlissa tarjoilijoina.

Asukkaat eivät tiedä tulevista käänteistä mitään, osa asukkaista jopa onnittelivat toisiaan kymmenen parhaan joukoon selviämisestä viidennen häädön jälkeen.

Roope häädettiin viidentenä BB-talosta

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Kaikki asukkaat häätöäänestyksessä – äänestä sitä, jonka haluat pois talosta!
BB-talossa alkaa suuri tuuletus – kaksi ulos, neljä sisään!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.