Timo, Roope, Kristiina, Marko ja Sami viidenteen häätöäänestykseen

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat ovat nimenneet toisiaan viidenteen häätöäänestykseen. Tällä viikolla häätöuhan alla ovat Timo, Roope, Kristiina, Marko ja Sami viidenteen häätöäänestykseen.

Häätöäänestykseen joutuneet asukkaat julkaistiin tälle kaudelle tutulla tavalla jälleen tänään. Häätöäänestykseen joutuivat Timo, Roope, Kristiina, Marko ja Sami. Joku heistä häädetään huomenna BB-talosta.

Tämän viikon pelastuspisteäänestyksen voitti Kristiina ja häneltä vähennettiin kaksi pistettä hänen saamistaan nimeämispisteistä. Pelastuspisteet eivät tälläkään viikolla säästäneet häntä häätöäänestykseltä, kuten kävi myös viime viikolla. Kristiina keräsi kaikkiaan kuusi nimeämispistettä, mutta kahden pisteen vähennyksen jälkeen hänelle jäi neljä pistettä. Muista nimetyistä asukkaista Sami keräsi seitsemän pistettä, Timo viisi ja Marko ja Roope neljä pistettä.

Asukkaat kokoontuivat sohvalle lauantaina kuulemaan nimeämisten tulokset. Monet häätöuhan alle joutuneet asukkaat näyttivät ottavan tiedon nimetyksi tulemisesta sillä ajatuksella, että siihen oli varauduttu. Ensimmäisen kerran häätöäänestykseen joutunut Timo näytti yllättävän monet, että hän on häätöuhan alla.

Eniten häätöäänestykseen tällä kaudella ovat joutuneet toistaiseksi Roope, Kristiina ja Sami, joista Roopelle ja Kristiinalle kerta on jo kolmas perättäinen. Kaksikko ottikin humoristisesti ilon irti asiasta, kun Roope kaappasi Kristiinan käsivarsilleen ja Kristiina lauloi muutaman omakeksimän riimin. Sami joutui tottumaan ajatukseen, että hän on jälleen häätöäänestyksessä viikon tauon jälkeen.

Eniten huolissaan häätöäänestykseen joutumisesta oli Roope, mitä myös Sami epäili ensituntoinaan. Roope kertoi Ellalle kylpyhuoneessa heti nimeämistulosten jälkeen, että hän oli huolissaan omasta asemastaan, koska vastassa on kovia nimiä. Lohduttava tieto Roopen mielestä oli kuitenkin se, että asukkaita häätöuhan alla on peräti viisi.

Viides häätöäänestys on käynnissä. Häädetty asukas selviää huomenna kello 21.00 alkavassa suorassa Big Brother Suomi Live -lähetyksessä Nelosella.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Lue myös:
Kristiina voitti pelastuspisteet toistamiseen
Nimeämispisteiden jakautuminen

Artikkelia on päivitetty 10.10.2020 kello 23.03: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia on päivitetty 10.10.2020 kello 23.37: Linkit lisätty artikkelin loppuun.
Artikkelia on päivitetty 11.10.2020 kello 00.26: Lisätty nimettyjen asukkaiden saamat pisteet.


Tulosta   Sähköposti