Sasa häädettiin neljäntenä BB-talosta

Video: Sasa häädettiin neljäntenä BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Sunnuntaina BB-talosta sai häädön kauden neljäs asukas. Häätöäänestyksessä olivat vastakkain Roope, Kristiina ja Sasa, joista Sasa häädettiin.

Asukkaat saivat tiedon nimetyistä asukkaista lauantaina. Suurin yllätys nimeäminen oli Sasalle, joka oli häätöäänestyksessä ensimmäistä kertaa, Roope ja Kristiina olivat jo toista kertaa häätöuhan alla. Ennen häätölähetystä asukkaat pääsivät muistelemaan kulunutta neljää viikkoa päivätehtävässä, jossa heidän piti näytellä menneitä tapahtumia pelkkien valokuvien perusteella.

Sunnuntaina illalla asukkaat odottivat tuttuun tapaan olohuoneen sohvalla suoran lähetyksen etenemistä. Jännitys huipentui reilun tunnin jälkeen, kun juontaja Elina Kottonen kertoi neljännen häätöäänestyksen tuloksen. Neljäntenä BB-talosta häädettiin Sasa.

Häätöäänestys käynnistyi Kristiinan ylivoimaisessa johdossa, mutta se suli suoran lähetyksen aikana niin, että Kristiina tippui toiseksi ja eniten ääniä keräsi Roope. Sasa oli koko suoran lähetyksen ajan häätöäänestyksessä kahden viimeisen joukossa ja hän putosi ensimmäisenä turvassa olleen paikalta häädetyn paikalle viimeisen tilannekatsauksen jälkeen.

Lopputuloksissa Sasa keräsi 31,7 % annetuista äänistä ja hän hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Kristiinalle 2,1 prosenttiyksikköä. Nelosen lähetyksessä äänestystulokset esitettiin muodossa 1. Roope 34,5 %, 2. Kristiina 33,8 % ja Sasa 31,7 %.

Big Brotherin nettisivuilla tuloksista mainittiin, että "Kristiinan prosentit pysyivät koko ajan suurimpina" ja lopputulokset esitettiin seuraavasti: 1. Kristiina 34,5 %, 2. Roope 33,8 % ja 3. Sasa 31,7 %. Häädetty asukas ei näissä kuitenkaan muutu, sillä yhtä lailla Sasa häädettiin molempien tulosten perusteella.

Kun häätöäänestyksen tulos julkistettiin, Sasa nousi välittömästi sohvalla ja alkoi halata asukkaita. Vielä ennen talosta poistumista Sasa ehtii halata Joelia kahdesti. Sasasta ja Joelista oli ehtinyt tulla talossa tämän kauden puhutuin pari, mutta varsinaista suhdetta heille ei kehittynyt. He ehtivät jo eilen sopia, että he lopettavat halailun talossa, koska ylenmääräinen halailu ja läheisyys ahdisti Joelia.

Sasan poistuttua talosta, häätöäänestyksessä selvinneistä Roopen ympärillä oli selvästi suurempi kuhina. Monet asukkaista halusi antaa onnitteluhalit Roopelle. Vaikka Roope selvisi häädöstä, hänen paras talokaverinsa Ella sadatteli supatellen Roopen korvaan, koska Kristiina ei kuulu kaksikon suosikkeihin.

Kristiina jäi häädön jälkimainingeissa vähemmälle huomiolle ja hän kokoontuikin lähempien ihmisiensä kanssa keittiöön Sasan lähdettyä talosta. Vasta hetkeä myöhemmin noin puolet asukkaista tulivat onnittelemaan myös Kristiinaa häädöstä selviämisestä ja uudesta viikosta.

Kovin paikka Sasan häätö tuntui olleen Joelille, joka antoi kaksi nimeämispistettä Sasalle. Ilmeisesti nimeämispisteet vaivasivat Joelia, sillä hän painui välittömästi Sasan häädön jälkeen omiin oloihinsa makuuhuoneeseen. Vasta hetken oleilun ja päiväkirjahuoneessa käynnin jälkeen, hän jutteli muista asioista pitkät tovit Kristiinan kanssa.

Studiossa nähtiin tutun iloinen ja nauravainen Sasa, vaikka hän oli juuri häädetty BB-talosta. Sasaa hieman harmitti häätö, mutta samalla hän oli hämmentynyt ulkomaailman ihmisistä ympärillään. BB-taloon hän kotiutui hyvin ja kameratkin hän unohti pääosin, vaikka ne havaitsikin päivittäin. Talon ihmisistä hän piti, asuinkumppanit olivat Sasan mielestä ihania.

Saamistaan nimeämispisteistä Sasa osasi arvata Timon ja Katin antamat pisteet, mutta Paulan pisteitä hän ei arvannut. Suurin yllätys tuli kuitenkin Joelin antamista pisteistä, joita hän ei yhtään osannut odottaa. Videon nähdessään Sasalla oli yllättynyt ilme, mutta heti sen jälkeen Sasa otti Elinan haastattelussa tilanteen kypsästi. Sasa ei ajatellut, että heistä Joelin kanssa tulisi ulkomaailmassa pari, mutta ystävinä hän heitä piti.

Sasan häädön jälkeen BB-taloon jäi 11 asukasta.

Neljäntenä asukkaana BB-talosta häädettiin Sasa – Joelilta saadut nimeämispisteet järkyttävät (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 4.10.2020 kello 23.00: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.

Artikkelia on päivitetty 5.10.2020 kello 00.48: Lisätty huomio äänestystulosten kummallisuudesta ja lisätty kappale Joelin käytöksestä häädön jälkeen.


Tulosta   Sähköposti