Neljänteen häätöäänestykseen nimettiin Roope, Kristiina ja Sasa

Big Brother Suomi logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi logo. Kuva: © Nelonen Media.

Nimeämisten tulokset paljastettiin jälleen lauantaina ja uusi häätöäänestys käynnistyi. Neljänteen häätöäänestykseen joutuivat Roope, Kristiina ja Sasa.

Perjantaisissa nimeämisissä häätöuhan alle joutuivat Roope, Kristiina ja Sasa. Yksi heistä joutuu jättämään BB-talon sunnuntaina.

Näissä nimeämisissä oli mukana tällä kaudella ensimmäistä kertaa uusi elementti, pelastuspisteet. Katsojat saivat äänestää yhdelle asukkaalle pelastuspisteitä, joka tarkoittaa, että tämän asukkaan keräämistä nimeämispisteistä vähennetään kaksi pistettä.

Tällä viikolla pelastuspisteäänestyksen voitti Kristiina, mutta niistä huolimatta hän ei pelastunut häätöäänestykseltä. Kristiina keräsi kahdeksan nimeämispistettä, joka oli eniten tällä viikolla. Tästä määrästä kuitenkin Kristiinalta vähennettiin kaksi pelastuspistettä, joten hänen lopullinen pistemääränsä oli kuusi. Roope ja Sasa joutuivat häätöuhan alle myös kuudella nimeämispisteellä.

Asukkailla oli noin 1,5 tuntia ennen nimeämistulosten julkistusta päättynyt käskyjen muistelurangaistus. Nimiä asukkaat joutuivat odottamaan pienen tovin, kunnes kaiuttimista kuuluivat järjestyksessä Kristiinan, Roopen ja Sasan nimet. Kaikista yllättynein ja jopa järkyttynein nimetyistä oli Sasa, jonka leuka loksahti hänen nimensä kuultuaan.

Hyvin nopeasti Sasa palasi kuitenkin tuttuun positiiviseen moodiinsa. Hänen naurussaan oli kuitenkin kuultavissa hermostuneisuutta. Roope oli hieman allapäin, vaikka hän todennäköisesti tiesi odottaa nimetyksi tulemista. Kristiina vaikutti olevan rauhallinen, vaikka hänenkin kohdalla tulos oli odotettu.

Pihalla Kristiina ja Sasa saivat tsemppausta muilta asukkailta ja todettiin, että jokainen joutuu talosta kuitenkin lähtemään. Kristiinaa muistutettiin, että hän on jo konkari häätöäänestyksessä ja Sasa voisi saada jotain vinkkiä sunnuntaihin valmistautumiseen. Roope mietti, että jos hänelle tulisi lähtö, ulkomaailmassa hän saisi vapaasti viiniä, mutta esimerkiksi Kati oli tsemppaamassa Roopea, ettei hän usko Roopen lähtevän talosta.

Kristiina ja Roope ovat häätöuhan alla toista kertaa, Sasa on häätöäänestyksessä ensimmäistä kertaa. Häätöäänestys on käynnissä ja joku häätöuhan alla olevasta asukkaasta joutuu jättämään talon sunnuntaina Nelosella kello 21 alkavassa suorassa lähetyksessä.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Lue myös:
Ensimmäiset pelastuspisteet menivät Kristiinalle (2.10.2020)
Nimeämispisteiden jakautuminen (3.10.2020)

Artikkeli on päivitetty 3.10.2020 kello 23.01: Uutinen on päivitetty kauttaaltaan.
Artikkeli on päivitetty 4.10.2020 kello 14.12: Linkit nimeämispisteisiin ja pelastuspisteisiin lisätty.


Tulosta   Sähköposti