Kausi 2022

Uutisia Suomen Big Brotherin mahdolliselta uudelta kaudelta vuodelta 2022. Uutta kautta ei ole vahvistettu tuotannon toimesta. Seuraamme tilanteen kehittymistä uutisissamme.

Uudistuva Big Brother 2022 sai uudet juontajat – Kausi käynnistyy 4. syyskuuta

Big Brother -lähetysten juontajat vuonna 2022 vasemmalta oikealle: Sami Kuronen, Anni Hautala ja Janni Hussi. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Kaikkiaan 14. normaalikaudelleen 4. syyskuuta starttaava Suomen Big Brother saa uudet juontajat, kertoo Nelonen Media. Viime syksyyn nähden koko juontajakolmikko meni vaihtoon, BB-lähetyksiä tänä vuonna luotsaavat Anni Hautala, Sami Kuronen ja Janni Hussi.

Mediat: Janne Virtanen lopettaa Big Brotherin pääohjaajana

Janne Virtanen vuonna 2020. Kuva: © Nelonen Media.

Suomen Big Brotherin pääohjaajana vuodesta 2019 lähtien toiminut Janne Virtanen jättää paikkansa BB-tuotannossa, kertovat Tamperelainen-lehti ja Iltalehti verkkosivuillaan. Virtasen seuraaja ei ole vielä tiedossa.

Ruutu+:n hinnoittelu muuttui kesäkuussa, BB 24/7 mukaan vain kalleimpiin paketteihin

Ruudun logo. Kuva: © Nelonen Media.

Nelonen Media uudisti Ruutu+:n hinnoittelun kesäkuun alusta lukien. Syksyllä tulossa olevaan Big Brotheriin uudistus tietää hinnankorotusta, sillä halvimman BB-tilauksen hinta nousee kolmella eurolla kuukaudessa.

Big Brother uudistuu syksyllä - BB-talossa pärjää vain pelaamalla!

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Suomen Big Brother nähdään tänäkin vuonna Nelosella ja Ruudussa, kun Nelonen Media ilmoitti asukashaun uudelle kaudelle käynnistyneen torstaina. Big Brother 2022 palaa ruutuun uudistuneena, sillä tänä vuonna BB-talossa pärjää vain pelaamalla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.