Petra Olli astelee taloon sunnuntaina - Toimii asukkaiden valmentajana

Petra Olli. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Petra Olli. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

BB-talo saa sunnuntaina uuden asukkaan julkisuudesta tutusta henkilöstä. Big Brotherin julkkiskaudella toukokuussa 2021 BB-talossa asunut ja kyseisen kauden voittanut Petra Olli astelee huomenna taloon.

Talossa on tällä hetkellä 15 asukasta ja Big Brother kuulutti asukkaille maanantaina, että nämä asukkaat kilpailevat tämän vuoden Big Brotherin voitosta. Tästä huolimatta BB-talo saa ainakin vielä yhden uuden asukkaan Petra Ollista sunnuntaina, kerrottiin lauantain BB-päivittäislähetyksessä.

Petra menee taloon vain vierailijaksi ja hän viipyy siellä vain tiistaihin asti, eikä hän voi voittaa tämän vuoden BB:tä. Naisella on taloon mennessään myös tehtävä, sillä Petra toimii asukkaiden valmentajana ensi viikon fyysisiä tehtäviä varten. BB-nettisivuilla uutisoidaan, että Petra toimii valmentajana maanantain päällikkökilpailussa ja kannustaa asukkaita tiistaina alkavassa kauppatehtävässä.

On mielenkiintoista nähdä, miten asukkaat reagoivat Petran tuloon. Muut asukkaat saavat tietää, että Petra on vain käymässä talossa, eikä varsinaisena asukkaana. Visiittinsä aikana Petra asuu päällikköhuoneessa, eikä muilla asukkailla ole sinne asiaa ilman Petran lupaa.

Petra lopetti painiuransa vuonna 2020 ja hän toimii tällä hetkellä painivalmentajana. Painiurallaan voitti MM-kultaa 2018 ja EM-kultaa 2016 ja 2018. Hän voittanut myös arvokisahopeaa ja -pronssia sekä kilpaillut painissa olympiatasolla Rio de Janeiron kesäolympialaisissa 2016.

Suomen Big Brotherin reilun 2,5-viikkoisen julkkiskauden Petra voitti vuonna 2021. Petran taloon astuminen tapahtuu sunnuntain häätölähetyksen lopussa.

Big Brother Suomi Live Nelosella sunnuntaina kello 21.00

Petra Olli tekee parin yön piipahduksen BB-taloon – valmentaa asukkaita fyysisiin koitoksiin (BB-nettisivut)

Lue myös:
Petra Olli on Julkkis-Big Brother 2021 -voittaja! (20.5.2021)
Petran Julkkis-BB-profiili sivustollamme keväällä 2021

Petran uratiedot, lähde: Wikipedia.

Artikkelia on päivitetty 2.10.2022 kello 00.14: Uutista täydennetty lisätiedoilla Petran visiitistä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.