Tauolla

Mielipidekirjoituksia vuosilta 2015-2018, kun Suomen Big Brother oli tauolla. Tuoreimmat kirjoitukset löytyvät täältä.

Kommentti: Aika ajanut BB:n ohi?

Suomen Big Brother ei tällä hetkellä sovi Nelosen ohjelmakarttaan. Ikonisen tosi-tv-formaatin edelle tällä hetkellä menevät ohjelmat, joissa on mukana julkkiksia ja niitä voidaan työstää jopa kuukausikaupalla leikkauspöydällä.

Kommentti: Paluu edelleen hämärän peitossa

Mennyt syyskausi ja alkava talvi ollaan menty ilman Suomen Big Brotheria. Sama jatkuu myös vuoden vaihteen jälkeen, sillä Nelosen ja MTV:n kevätohjemistoissa ei Big Brotheria näy.

Kommentti: Isoveljen uusi muoto pelottaa

Tänä vuonna Suomen Big Brotheria ei nähdä, se on tullut selväksi. Saimme kuitenkin kuulla pääsiäisen jälkeen, että BB-talon ovea ei ole lopullisesti pistetty säppiin. Endemol Shinen toimitusjohtaja lupasi Big Brotherin palaavan uudessa muodossa. Mitähän tällä tarkoitetaan?

Kommentti: Aika käy vähiin, tuotannolla haasteita riittää

Mitä pidemmälle kevät etenee, sitä epätodennäköisemmältä Big Brotherin osalta näyttää. Viime kauden pettymykset ja yleinen taloudellinen tilanne kriiseineen uhkaavat Big Brotherin tulevaisuutta.

Kommentti: Love Island Suomi ei vakuuttanut

Jälleen uusi deittireality saatiin ruutuun vuorokauden myöhässä Subilla, kun Love Island Suomi starttasi. En odottanut sarjaa sen suuremmin, vaikka mediassa siitä oli kohuttu jo muutama viikko. Pätkiä ensimmäisistä jaksoista katsottuani, ei Love Island Suomi saanut itseäni vakuuttuneeksi sen hyvyydestä tai, että siitä olisi Big Brotherin korvaajaksi.

Ei näy, eikä kuulu

Big Brother on pitänyt taukoa kohtapuoliin puoli vuotta ja odotus jatkuu yhä. Mitään tietoa tulevasta ei ole ja vaikuttaa siltä, että Big Brotheria ei tänäkään vuonna nähdä.

Voisiko SBS Discovery olla Big Brotherin uusi koti?

Suomen Big Brotherin tulevaisuus on yhä auki. Tällä tietoa välivuottaan viettävän Big Brotherin jatkosta ei ole vielä tiedotettu, mutta tässä välissä hieman pohdintoja juuri alkaneen Ruotsin BB:n kirvoittamin ajatuksin.

Tuleeko Big Brotheria ikävä?

Isoveljetön syksy on edennyt kohta kuukauden verran. Ei ole ollut BB-taloa, sen asukkaita eikä tuotantoa haukuttavaksi. Onko Big Brotheria tullut ikävä tänä aikana?

Täysillä tai ei ollenkaan

Suomen Big Brotheria ei siis nähdä tänä vuonna. Ainakin vuoden tauko tekee BB:lle hyvää, ellei sitten koko formaatin kuoppaamisesta Suomessa.

Välivuosi vai lopullinen kuolinisku?

Kevät on jo pitkällä, eikä Big Brotherin tulevaisuudesta ole vielä tietoa. Mitä pidemmälle kevät menee, sen pahemmalta alkaa näyttää.

Viimeinen takaraja

Asukashaku Big Brotheriin on käynnistetty perinteisesti maaliskuussa. Missä vaiheessa haku pitää viimeistään käynnistää, jotta uuteen kauteen valmistautumiseen jäisi riittävästi aikaa?

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.