Finaaliviikkoviisikko selvillä, yksi häädetään perjantaina

Sunnuntaina ratkesi tämän kauden Big Brotherin Finaaliviikolle päässeet asukkaat. Tämän kauden Finaaliviikkoviisikkoon kuuluvat, Iida, Jouko, Markus, Tea ja Teija, mutta vain neljä heistä pääsee ensi sunnuntain Finaaliin.

Kauden viimeisessä Talk Show'ssa BB-talosta häädettiin Jonna A., jonka jälkeen selvisi ne viisi asukasta, jotka ovat Finaaliviikolla. Iida, Jouko, Markus, Tea ja Teija selvittivät tiensä BB:n viimeiselle viikolle asuen BB-talossa kaikki viikot tähän mennessä. Kaikille heistä ei kuitenkaan tie avaudu Finaaliin ensi sunnuntaiksi.

Talk Show'n lopussa paljastettiin, että tällä kaudella vain neljä asukasta on Finaalissa, vaikka Voittajaäänestys käynnistyi jo Talk Show'n päätteeksi. Voittajaäänestys jatkuu läpi viikon, mutta se keskeytetään hetkeksi perjantaina, koska perjantain erikoispitkässä BB Extrassa häädetään Voittajaäänestyksessä sillä hetkellä viimeisenä oleva asukas.

Voittajaäänestyksen ääniä ei kuitenkaan nollata perjantain häädön jälkeen, vaan äänestys jatkuu siitä tilanteesta neljän asukkaan kesken. Perjantaina taloon jääneiden asukkaiden kesken ratkaistaan se, kuka on Big Brother 2012 -voittaja, joka selviää ensi sunnuntaina suorassa Finaalilähetyksessä, joka nähdään Subilla klo 21.00 alkaen.

Finaaliviikolla tapahtuu myös muita asioita. Perjantain tunnin erikoispitkän BB Extran lisäksi myös keskiviikkona nähdään tunnin Extra-lähetys, jossa vieraina nähdään tällä kaudella talosta jo pudonneita asukkaita.

Talossa pidetään lauantaina jo viime kaudelta tuttu Best of -gaala, jossa palkitaan kauden parhaita tapahtumia. Palkitut tapahtumat valitaan Subin BB-nettisivuilla käynnistyneessä äänestyksessä, jossa katsojat saavat äänestää parhaita tapahtumia kategorioittain. Asukkaat kokevat myös fanien vierailun taloon, erilaisia tehtäviä ja Tean sunnuntaina alkaneen Häädetyn herjan.

Viikon päätteeksi siis selviää, kuka asukkaista voittaa Big Brotherin ja sen pääpalkinnon 50 000 euroa. Asukkaita muistutetaan viikon aikana hyvin konkreettisesti, että he ovat talossa kilpailemassa isosta rahapalkinnosta.

Erikoispitkät BB Extrat Subilla ke 28.11.2012 ja pe 30.11.2012 klo 19.00-20.00
Big Brother 2012 Finaali Subilla su 2.12.2012 klo 21.00-22.45

Jonna A. häädettiin kahdentenatoista viikkoa ennen Finaalia

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Voittajaäänestyksen äänestysohjeet
BB-finaaliviikko on täynnä tapahtumia, katso
Äänestä Best of -gaalan voittajia ja voita liput finaaliin!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.