BB-talossa kampanjoitiin heijastimien käytön puolesta - Paulan ryhmä voittoon

Video: Asukkaiden heijastinesitykset. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Heijastimet olivat päivätehtävän aiheena perjantaina. Asukkaat pääsivät esiintymään nuorille miehille suunnatun heijastinkampanjan merkeissä.

BB-talossa perjantai kului rauhalliseen tahtiin, sillä nimeämisten lisäksi asukkaat osallistuivat vain yhteen päivätehtävään, jossa heidän piti kampanjoida heijastimen käytön puolesta. Asukkaat tekivät kahdessa ryhmässä esityksen, joka piti kohdistaa nuorille miehille heidän heijastimen käytön kasvattamiseksi.

Paula ja Kati toimivat ryhmien johtajina ja he suunnittelivat muutaman minuutin ohjelmat esitettäväksi, joiden voittajat päättivät katsojat BB-nettisivuilla järjestetyssä äänestyksessä. Ryhmät saivat hetken aikaa suunnitella esityksiä ja siihen tarvittavaa rekvisiittaa erilaisten heijastimien muodossa.

Paulan ryhmän esityksessä oli Samin, Markon ja Artun miesjoukko, joka yritti päästä bileisiin Sasan kanssa, mutta miesjoukolla ei ollut heijastimia. Vasta, kun Paulan ja Olli-Pekan yöpartio opetti miehille, että kannattaa pitää heijastimia, alkoi Sasaa kiinnostaa. Lopulta Samia onnisti ja hän pääsi viemään Sasan bileisiin.

Katin ryhmän lähestymistapa oli tietoiskumaisempi. Tarina alkoi, kun ilman heijastinta matkaan lähteneet Roope ja Ella jäivät auton alle. Tämän jälkeen esitettiin tilanne, miten se olisi mennyt oikein ja Roopella ja Ellalla oli heijastimet. Tällöin autossa matkanneet Timo ja Kristiina näkivät Roopen ja Ellan. Joel toimi tarinan kertojana ja Kati valo- ja efektinaisena.

Molemmat ryhmät kiittelivät toisiaan hyvästä esityksestä. Päivätehtävä oli asukkaiden mielestä hyvä piristys muuten tylsään päivään. Esitysten jälkeen asukkaat nauttivat vielä illan aikana valmistamiaan lettuja.

Netin katsojaäänestys ratkesi illemmalla, jossa voittajaksi selviytyi Paulan ryhmä. Palkinnoksi ryhmä sai viiniä, juustoja, keksejä ja hedelmiä.

Katso ryhmien esitykset artikkelin ylälaidan videolta!

Artikkelia päivitetty 2.10.2020 kello 22.36: Päivitetty päivätehtävän voittaja otsikkoon ja tekstiin.


Tulosta   Sähköposti