Alhaisille asukkaille elokuvahetki stand-upista - Aamuinen brunssi kaikille asukkaille

Alhaiset asukkaat katsomassa elokuvaa neuvotteluhuoneessa. Kuva: © Nelonen Media.
Alhaiset asukkaat katsomassa elokuvaa neuvotteluhuoneessa. Kuva: © Nelonen Media.

Sunnuntaina BB-talossa nautittiin brunssia ja alhaiset saivat palkinnon lauantain stand-up-esityksestä. Alhaiset saivat palkintona katsoa elokuvan.

Aamupäivä käynnnistyi alhaisten kokkailulla, kun Big Brother määräsi alhaiset valmistamaan brunssin talon kaikille asukkaille. Taloon oli toimitettu terveelliset ruokatarpeet, joista alhaisilla oli neljä tuntia aikaa valmistaa brunssi.

Ensimmäisenä seisovasta brunssipöydästä saivat annoksensa hakea ylhäiset, jonka jälkeen oli alhaisten vuoro. Asukkaat kiittelivät kokkeja herkullisesta brunssista, josta kaikki saivat vatsansa täyteen.

Asukkaat pääsivät nauttimaan alhaisten valmistamasta brunssista. Kuva: © Nelonen Media.
Asukkaat pääsivät nauttimaan alhaisten valmistamasta brunssista. Kuva: © Nelonen Media.

Lisää kivaa alhaisille oli tiedossa iltapäivällä, kun julkistettiin lauantaisen stand-up-illan äänestyksen tulos. Katsojat saivat äänestää, ketkä asukkaista järjestivät parhaat stand-up-esitykset. Neljä eniten ääniä saanutta asukasta pääsivät katsomaan juuri ensi-iltaan tullutta Kontio & Parmas Elokuvaa.

Elokuvailtapäivästä pääsivät nauttimaan alhaiset asukkaat herkkujen kera. Äänestyksessä sai äänestää yksittäisiä asukkaita ja Big Brother kuulutti eniten ääniä saaneiksi Sallan, Reeon, Lauran ja Mian. Alhaiset asukkaat onnittelivat toisiaan ryhmähalin kera ja hieman myöhemmin he pääsivät katsomaan elokuvaa neuvotteluhuoneeseen.

Noin 1,5 tuntisen elokuvan jälkeen palattiinkin arkeen ja häätöuhan alla olleet pääsivät pian pakkaamaan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.