Ella sai Häädetyn herjan Minnalta

Ella odottaa siirtoa eläinsuojaan BB-talon olohuoneessa. Kuva: © Nelonen Media.
Ella odottaa siirtoa eläinsuojaan BB-talon olohuoneessa. Kuva: © Nelonen Media.

Maanantaina nähtiin kauden toinen Häädetyn herja, joka osui Ellan kohdalle. Sunnuntaina häädetty asukas sai lähettää viimeisen sivalluksensa BB-taloon.

Minna antoi kauden toisen Häädetyn herjan, kun hän oli vieraana Nelosen BB-lähetyksessä maanantaina. Häädetyn herjassa Minna sai päättää, kenet nykyisistä talon asukkaista siirtyy viikkotehtävässä eläimeksi. Talon asukkaat ovat viikkotehtävässä BB-maatilan omistajia ja mökkiläiset eläimiä.

Häädetyn herja osui Ellan kohdalle, jolla oli 15 minuuttia aikaa kerätä välttämättömimmät tarvikkeet, hygieniavälineet ja siirtyä eläinsuojaan tehtävähuoneeseen. Ella arvasi, että valinta osuu häneen, vaikka olohuoneen sohvalla näytti ainakin Kati odottavan siirron osuvan omalle kohdalleen.

Ella pakkasi vähät kamansa mukaan ja sai varastohuoneesta pinkin possupuvun, eli hänestä tuli maatilalle toinen possu. Viikkotehtävän alkaessa Kristiina valitsi itselleen possun roolin. Kun aika oli täysi, Kati talutti Ella-possun eläinsuojaan uusien kavereidensa luokse.

Yllättyneet eläimet ottivat uuden kaverin ilolla vastaan ja Katin poistuttua eläinsuojasta, tutustuminen alkoi välittömästi. Ella kävi läpi lyhyesti läpi mökkiläiset sen perusteella, mitä entinen mökin asukas Marko oli heistä kertonut ja nykyiset mökkiläiset kertoivat lisää. Ella kertoi asukkaille myös omaa taustaansa ja paljastui myös, että Olli-Pekka on Ellan veljen kaveri.

Kasvaneessa eläinkokoonpanossa jatkui juoniminen maatilan omistajien pään menoksi, joka alkoi jo ennen Ellan tuloa.

Yllätysmuutos! Häädetty Minna passitti Ellan possuksi eläinsuojaan (BB-nettisivut)

Lue myös:
Minna häädettiin toisena BB-mökistä (20.9.2020)
Talo ja mökki yhdistyivät - Asukkaista BB-maatilan omistajia ja eläimiä (21.9.2020)


Tulosta   Sähköposti