Viimeinen viikkotehtävä onnistui, Big Brotherin voittopotti kasvoi

Video: Viikkotehtävän tulos selviää joulupaketista. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Tällä viikolla asukkaat suorittivat kauden viimeisen viikkotehtävän. Perjantaihin asti kestänyt joululahjojen paketointi päättyi onnistumiseen ja Big Brotherin voittopotin kasvamiseen.

Asukkaat joutuivat viimeisessä viikkotehtävässä antamaan vielä kaikkensa, jopa krapulassa, kun Big Brother jatkoi viikkotehtävää perjantaille torstain pikkujoulujen jälkeen. Tänään asukkaat saivat kuulla, kuinka he onnistuivat viikkotehtävässä, vaikka he arvasivat tehtävän onnistuneen, koska onnistuminen riippui siitä, että he saavat kaikki annetut lahjat paketoitua.

Viikkotehtävän tulosta ei ilmoitettu tavanomaisella tavalla. Lauantaina päivällä BB-talon olohuoneeseen oli tuotu iso lahjapaketti, jonka Big Brother käski avaamaan patakintaat kädessä, koska BB:n mukaan paketti oli "kova ja kuuma". Paketin viilentyessä, myös suuta sai käyttää.

Kun asukkaat saivat luvan avata pakata, he havaitsivat, että ison paketin sisällä oli paljon pienempiä paketteja. Lopulta asukkaat saivat avattua viimeisen paketin, jonka sisällä oli kirjekuori. Kristiina repi vielä kirjekuoren auki siihen luvan saatuaan patakintaat kädessään ja luki sen sisällön.

Asukkaille kerrottiin viikkotehtävän onnistuneen ja siitä palkintona oli 1500 euron lisäys Big Brotherin voittopottiin. Sunnuntaina Big Brotherin voittava asukas saa siis yhteensä 31 500 euroa palkinnoksi. Asukkaat saivat myös kuulla, että heillä on tänä iltana luvassa myös viimeinen illallinen, johon heille toimitetaan tarpeet myöhemmin.

Kun paketoinnin roskat olivat siivottu, asukkaat pohtivat, tapahtuuko tänään vielä häätö, kuten perjantaina. Asukkaat uumoilivat viimeisen illallisen viittaavan, että joku lähtee tänään. Vielä aamulla asukkaat olivat enimmäkseen sitä mieltä, että enää ennen finaalia kukaan ei lähde, koska eilen jo häätö nähtiin.

Tänä iltana on kuitenkin tiedossa vielä yksi häätö ennen sunnuntaita, mutta se, miten se tapahtuu, tietää vielä vasta Big Brother. Lauantain häätö tapahtuu illan BB-viikkolähtyksessä.

Palaa viimeisen viikkotehtävän vaiheisiin:
Tonttupaja pystyyn viimeisessä viikkotehtävässä, lahjat menevät hyväntekeväisyyteen (23.11.2020)
Paulasta joulupukin pikku apuri Häädetyn herjassa (23.11.2020)
Kätyriporo tarkkailemaan tonttujen työtä - Asukkaat yöksi kinkkuvahtiin (24.11.2020)
Lahjavuori tonttujen haasteena - Olli-Pekka tuskastui paketointiin (25.11.2020)
Lahjat saatiin paketoitua - Viikkotehtävä huipentui pikkujouluihin (26.11.2020)
Viikkotehtävä ei päättynytkään - Krapulaiset asukkaat töihin (27.11.2020)


Tulosta   Sähköposti