Kaksintaistelu talon ja mökin välillä - Viikkotehtävässä panoksena koskemattomuus

Video: Viikkotehtävän ensimmäinen osakilpailu. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Toisessa viikkotehtävässä kisataan kovista panoksista. Kaksintaistelussa talon ja mökin välillä kisataan BB-talon herruudesta ja siitä, kumpi puoli on suojassa nimeämisiltä tällä viikolla.

BB-asukkaat saivat kauden toisen viikkotehtävän maanantaina iltapäivällä. Juuri ennen viikkotehtävän julkistamista asukkaat olivat saaneet kuulla Sinin poistumisesta BB-talosta ja etenkin talon puolella oli hyvin apea tunnelma.

Ilmapiiriin tuli piristystä, kun Big Brother toimitti asukkaille uuden viikkotehtävän. Viikkotehtävässä asukkaat kilpailevat kaksintaistelussa talon ja mökin asukkaiden välillä. Kaksintaistelun voittaja saa BB-talon herruuden ja voittajapuolen asukkaat ovat turvassa nimeämisiltä. Hävinnyt puoli joutuu nimeämään keskuudestaan asukkaat häätöäänestykseen tällä viikolla.

Molemmilla puolilla innostuttiin viikkotehtävästä ja oltiin varmoja oman puolen voitosta. Mökin asukkailla on suuri rooli viikkotehtävässä, sillä viime viikon katsojaäänestyksessä ensimmäisen viikon suosikkiasukkaiksi valitut Minna ja Roope saavat valita talon ja mökin osallistujat kaksintaisteluihin.

Asukkaat talosta ja mökistä kohtaavat toisensa tällä viikolla kaksintaisteluareenalla, mutta asukkaiden on vaikea tunnistaa toisiaan, sillä he ovat pukeutuneet mustiin ihonmyötäisiin asuihin. Asuista ei paljon paljasta pintaa näy, kun asu viimeistellään kommandopipolla. Big Brother toimitti asukkaille vaatteet, joita he pääsivät kokeilemaan viikkotehtävän ensihetkillä.

"Ninjailua" BB-talossa. Kuva: © Nelonen Media.

Minna valittiin talon suosikkiasukkaaksi viime viikolla, mutta hän siirtyi täysivaltaiseksi mökin asukkaaksi eilisessä valehäädössä. Hän menettänyt tässä yhteydessä äänestysvoitossa saamaansa etua tämän viikon viikkotehtävässä.

Roope ja Minna valitsevat osallistujat siten, että jokaisen asukkaan on osallistuttava Big Brotherin ilmoittamiin lajeihin, jotka kaikki eivät ole vielä tiedossa. Mielenkiintoiseksi viikkotehtävän tekee Minna, joka tuntee talon asukkaat asuttuaan siellä viikon, kun he Roopen kanssa valitsevat asukkaita kisoihin. Talon asukkaille kerrottiin, että Big Brother ilmoittaa talon osallistujat, eikä mökin valitsijoista kerrottu mitään.

Talosta viikkotehtävän lajeihin saavat osallistua kaikki asukkaat, mutta mökin puolelta vain seitsemän asukasta osallistuu. Big Brother ei antanut Minnan osallistua kaksintaisteluun. Ne asukkaat, jotka eivät sillä hetkellä osallistu kaksintaisteluun, seuraavat lajeja kisakatsomosta talon ja mökin televisioista.

Mökki vei avauskisan

Viikkotehtävän ensimmäisessä kilpailussa asukkaat pääsivät kokoamaan isoa palapeliä pahvikuutioista. Minna ja Roope valitsivat tehtävää suorittamaan mökistä Olli-Pekan ja talosta Joelin. BB-talon pihaan oli tuotu kummallekin joukkueelle oma palapeli, joista Olli-Pekan ja Joelin piti saada rakennettua BB-logo ja kaupunkimaisema. Voittaja on se, kumpi saa palapelit ensin valmiiksi.

Olli-Pekka aloitti palapelin rakentamisen Joelia nopeammin. Big Brotherin hyväksyttyä Olli-Pekan tekemä logo, hän aloitti tekemään kaupunkimaisemaa, kun Joel vielä pakersi logon kimpussa. Joel yritti ja yritti saada logoa valmiiksi, siinä kuitenkaan onnistumatta. Yhtä helppo kuin BB-logo ei kaupunkimaisema ollut Olli-Pekalle ja viimeiset palat aiheuttivat mökin asukkaalle päänvaivaa.

Lopulta viimeiset palat löysivät paikkansa ja Olli-Pekka suoritti tehtävän onnistuneesti. BB:n soitettua onnistumisen merkiksi äänimerkin, kilpailijat poistuivat majapaikkoihinsa ja ensimmäinen osakisa oli päättynyt. Ensimmäisen kisan voitosta mökki saa viikkotehtävän loppusuoritusta varten harjoitusammuksia. Loppusuorituksen tulos ratkaisee, kumpi puoli voittaa viikkotehtävän, BB-talon herruuden ja koskemattomuuden nimeämisissä.

Onnistuneen tehtävää juhlittiin mökissä ja Olli-Pekkaa kiitettiin loistavasta suorituksesta ja Minnaa hyvästä valinnasta talon suorittajaksi. Minna oli hieman pahoillaan talolaisten puolesta, mutta hän totesi tsemppaavansa täysillä mökkiläisten puolesta. Mökillä varottiin, ettei sorruta liikaan tyytyväisyyteen, koska vasta ensimmäinen kisa on takana.

Talossa oltiin empaattisia Joelille ja ymmärrettiin, kuinka vaikeaan paikkaan mies joutui. Joel pyyteli anteeksi, ettei hän onnistunut ratkaisemaan palapelejä, mutta asukkaat totesivat, ettei tehtävä ollut helppo. Sasa totesi, että ei haittaa, etteivät he nyt voittaneet, heidän täytyy voittaa kuitenkin se loppusuoritus.

Ilta jatkui mökillä iloisissa tunnelmissa, kun talossa otettiin hieman rauhallisemmin.


Tulosta   Sähköposti