Sini on poistunut BB-talosta!

Sini. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Sini. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Sini on poistunut BB-talosta henkilökohtaisten syiden vuoksi. Hän lähti talosta vapaaehtoisesti maanantaina iltapäivällä.

BB-talon asukkaille ilmoitettiin maanantaina iltapäivällä, että Sini on poistettu henkilökohtaisten syiden vuoksi. Sini poistui BB-talosta päiväkirjahuoneen kautta hieman kello 15 jälkeen.

Mediassa on liikkunut viime päivinä uutisia, että Sinin aviomies on jättänyt avioerohakemuksen viime perjantaina. Ensimmäisenä aiheesta uutisoi Seiska-lehti. Asian myöhemmin vahvistivat Satakunnan käräjäoikeus ja monet muut mediat.

Big Brotherin tuotanto pohti Sinin tilannetta maanantaina, kertoivat ainakin Ilta-Sanomat ja Iltalehti. Pohdinnan aihe oli pitäisikö Sinille kertoa mullistuksista ulkomaailmassa ja tuotanto päätyi kertomaan asiasta Sinille.

Sini kutsuttiin iltapäivällä päiväkirjahuoneeseen, eikä hän palannut enää taloon. Hetkeä myöhemmin Sasa kutsuttiin pk-huoneeseen, josta hän sai kirjeen luettavaksi asukkaille. Luvan saatuaan Sasa luki kirjeen, jossa ilmoitettiin Sinin poistumisesta talosta.

Talon asukkaat ottivat tilanteen rauhallisesti ja olohuone hiljeni uutisen jälkeen. Osa asukkaista oli aavistellut, että jotain tapahtuisi Sinin viimeöisen käytöksen ja puheiden perusteella. Ilmeisesti ennen iltapäivän pk-huonekäyntiä Sinille ei kuitenkaan oltu kerrottu asiasta. Pientä ihmetystä aiheutti Sinin puuttuminen joukosta ennen kirjeen lukemista, mutta erityistä keskustelua tästä ei etukäteen käyty.

Sasa odotti, että hän olisi saanut lukea viikkotehtävän ohjeen, mutta kirjeessä olikin huonoja uutisia. Asukkaat kuitenkin toivovat, että asiat olisivat ulkomaailmassa Sinin kohdalla hyvin. Olohuoneen sohvalla painotettiin, että henkilökohtaisten asioiden rinnalla Big Brother on kuitenkin pieni asia. Elämä talossa jatkui vaisuissa tunnelmissa.

Myös mökin asukkaille tiedotettiin Sinin poistamisesta BB-talosta. Kirjeen sai lukea eilen valehäädetty Minna, joka siirtyi talosta mökkiin ja ehti tutustua Siniin. Minnan luettua kirjeen mökin asukkaat eivät olleet uskoa kuulemaansa ja Niko halusi lukea kirjeen myös itse.

Minna kertoi tuoreille asuinkumppaneilleen, millainen asukas Sini oli. Joku mökkiläisistä totesi, että vaikkei hän tuntenutkaan Siniä, ei tieto hyvältä tuntunut. Hetken aikaa mökillä purettiin tuntoja Sinin talosta poistumisen vuoksi, jonka jälkeen siirryttiin normaaleihin arkiaskereihin.

Viimeksi BB-talosta on normaalikaudella vapaaehtoisesti talosta poistuneet Jarno ja Janita vuonna 2012. Julkkiskaudella 2013 BB-talosta vapaaehtoisesti poistuivat Frederik ja Teppo Säkkinen.

Sinin talosta poistumisen jälkeen talossa on enää kuusi asukasta ja mökissä edelleen täydet kahdeksan asukasta.

Lähteet:
Big Brother -Sinille uutispommi ulkomaailmassa – aviomies hakee avioeroa Sinin ollessa vielä talossa! (Seiska 14.9.2020)
Big Brother -tuotanto piti välittömästi palaverin Sinin miehen jättämästä avioerohakemuksesta – näin tuotannossa reagoidaan uutiseen (Ilta-Sanomat 14.9.2020)
BB-tuotanto piti palaverin Sinin aviomiehen erohakemuksesta – näin tilanne etenee (Iltalehti 14.9.2020)

Artikkelia on päivitetty 14.9.2020 kello 16.18: Uutinen on päivitetty kauttaaltaan.


Tulosta   Sähköposti