Häädetyn herja teki paluun Big Brotheriin - Tiia siirsi Markon BB-taloon

Video: Marko saapuu BB-taloon mökiltä. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Vuonna 2012 ensimmäisen kerran käytössä ollut Häädetyn herja teki paluun Suomen Big Brotheriin. Ensimmäisenä BB-talosta eilen häädetty Tiia sai lähettää viimeisen sivalluksensa asukkaille vajaa vuorokausi häätönsä jälkeen.

Häädetyn herja on tehtävä, käänne tai muu vastaava, jonka häädetty asukas saa antaa taloon häätönsä jälkeen. Ensimmäisenä häädettynä Tiia sai kunnian olla tämän kauden ensimmäinen herjan heittäjä. Ensimmäisen kerran Häädetyn herja oli käytössä Suomen Big Brotherissa kaudella 2012 noin kauden puolivälissä, jonka jälkeen se oli käytössä kauden loppuun saakka.

Tällä kertaa Tiia sai Häädetyn herjassa siirtää yhden asukkaan mökistä taloon, koska talossa oli Minnan valehäädön ja Sinin poistumisen jälkeen asukasvajausta. Herja osui Markon kohdalle, joka sai kuulla siirrostaan vain 15 minuuttia aikaisemmin. Markolla oli tuo aika kerätä tavaransa ja siirtyä kohti taloa.

Markon siirtyminen oli kova paikka erityisesti Samille, jota muut asukkaat lohduttivat, että he näkevät varmaankin Markoa myöhemmin. Kristiina tsemppasi, että he muutkin siirtyvät varmasti pian taloon. Valehäädetty Minna oli huolissaan valehäätönsä paljastumisesta ja hän pyysi, ettei Marko paljastaisi häntä.

Kun 15 minuuttia oli kulunut, Marko poistui mökiltä ja hetken päästä hän asteli jo taloon. Talon asukkaat makoilivat makuuhuoneessa ja, kun häätöoven summeri soi, asukkaat luulivat varastohuoneen avautuneen paristojenvaihdon vuoksi. Taloon kuitenkin asteli Marko, joka huhuili taloon, onko siellä ketään.

Hölmistyneet asukkaat tulivat suuri osa jo yöasuissaan tervehtimään uutta tulokasta. Marko kertoi, että hän tuli mökiltä ja pian asukkaat alkoivat kysellä häneltä kaikenlaista mökkiläisistä. Ennen muuttoa Markoa oli kielletty kertomasta Minnasta, mutta hän käytännössä lipsautti asian, kun kertoi Tiian antaneen Häädetyn herjan hänelle. Tosin ainakaan aluksi asukkaat eivät kovin hanakasti tarttuneet, sillä sen verran täpinöissään kaikki olivat Markosta.

Innostuneet talon asukkaat alkoivat tutustumaan Markoon ja hän saikin ensimmäiseksi esitellä itsensä ja muut mökkiläiset.

Lue myös:
Tiia häädettiin ensimmäisenä BB-mökistä (13.9.2020)
Minna valehäädettiin mökkiin! (13.9.2020)
Sini on poistunut BB-talosta! (14.9.2020)

Artikkelia on päivitetty 15.9.2020 kello 13.15: Roope vaihdettu Samiksi.


Tulosta   Sähköposti