Kati sai Häädetyn herjassa keittiökiellon

Kati. Kuva: © Nelonen Media.
Kati. Kuva: © Nelonen Media.

Neljäs Häädetyn herja näki päivänvalon maanantaina. Neljäntenä häädetty Sasa antoi hieman yllättäen Häädetyn herjan Katille.

Asukkaat odottivat myöhään maanantai-iltana sohvilla, kun Big Brother oli kutsunut asukkaat sohvalle. Timon alettua lukemaan kirjettä, asukkaille selvisi, että kyseessä oli Häädetyn herja. Eilen häädetty Sasa sai antaa vielä viimeisen sivalluksensa BB-talon yhdelle asukkaalle.

Monet odottivat niin talossa kuin kotikatsomoissa, että Häädetyn herja olisi langetettu Joelille, joka kahdella nimeämispisteellä oli suuressa roolissa Sasan häädössä. Sasa päätti kuitenkin antaa herjan Katille, jotta hän joutuisi epämukavuusalueelle ja ehkä se vaikuttaisi jotenkin viikkotehtävään.

Ihan näin ei käynyt, sillä Kati sai Häädetyn herjassa kiellon mennä keittiöön. Yhtenä talon ruoanlaittajista kauden aikana oleva Kati ei saa toistaiseksi mennä keittiöön edes hakemaan lasillista vettä. Sasa arvioi Nelosen viikkolähetyksessä maanantaina, että Katille saattaisi ottaa koville, että hän joutuu passuutettavaksi, kun hän on itse tottunut tekemään asioita. Ainakin alkuun Kati tuntui ottaneen keittiökiellon rennosti, eikä tilanne häntä hirveästi haitannut.

Maanantaina asukkaat olivat aloittaneet uuden viikkotehtävää, joka on edennyt pätkissä. Asukkaat joutuvat esittämään hahmoja traumaretriitissä, jossa päivän ohjelmassa on ollut tutustumista, omien traumojen anaysointia ja seuraleikkejä rooleissa. Näytteleminen on vaatinut runsaasti energiaa jo ensimmäisenä päivänä, mutta viikkotehtävää on vielä yli kaksi päivää jäljellä.


Tulosta   Sähköposti