Markon salatehtävä paljastettiin, Minnan valehäätö selvisi talolle

Video: Markon onnistunut salatehtävä paljastuu. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

BB-talo eli vielä viikkotehtävän voiton huumassa, kun Big Brotherilla oli talon asukkaille yllätys. Asukkaille paljastettiin Markon salatehtävä, joka on ollut hänellä maanantaista lähtien.

Viikkotehtävää juhlineiden talolaisten riemu keskeytyi Big Brotherin toimittamaan kirjeeseen. Asukkaille kerrottiin, että Marko oli suorittanut salatehtävää ja se oli onnistunut. Marko ei saanut kertoa, että Minna oli valehäädetty BB-mökille.

Asukkaat hämmentyivät tiedosta ja aluksi asukkaista ei meinannut irrota sanaakaan. Lopulta totuus alkoi valjeta asukkaille yhtä lukuun ottamatta. Timo oli kuin puulla päähän lyöty ja hän ihmetteli, kenestä Minnasta oli kyse. Muut asukkaat saivat lähes rautalangasta vääntää, että kyseessä oli Minna, joka oli vielä viime viikolla talon asukas.

Kati yritti järkeillä, että heidän olisi pitänyt tajuta, ettei kahta voida häätää yhtä aikaa. Marko paljasti heti taloon tullessaan maanantaina, että Tiia häädettiin mökiltä.

Tänään heti salaisuuden paljastettua Marko kertoi talon asukkaille, kuinka vaikeaa hänen oli olla salatehtävän kanssa. Hän ei pystynyt olemaan oma itsensä ja hänen piti varoa sanomisiaan. Marko pyyteli asukkailta anteeksi, mutta asukkaat lähinnä kiittelivät, kuinka hyvin hän oli onnistunut salaamaan tehtävänsä. Palkintona onnistuneesta salatehtävästä Marko saa saunaillan, johon hän kutsui muut talon asukkaat juhlimaan kanssaan.

Marko paljasti, että hän tiesi jo taloon tullessaan paljon asuinkumppaneistaan ja Minnasta, mutta hän joutui kysymään heiltä asioita niin, ettei hän tuntisi talolaisia. Asukkaat saivat kuulla Markolta, että hän oli saanut tietoja heistä Minnalta ja Minna oli puhunut kaikista hyvään sävyyn.

Jo ennen salatehtävän paljastamista asukkaita oli puhuttanut seitsemän mökin asukasta viikkotehtävän loppusuorituksessa. Kukaan ei tullut ajatelleeksi, että seitsemäs mökkiläinen olisi ollut Minna, vaikka hän jopa puhui tehtävän aikana. Asukkaiden spekulaatiot osuivat Siniin tai johonkin täysin uuteen asukkaaseen. Edes Minnan ääntä ei ollut tunnistettu, vaikka Marko pelkäsi tämän paljastavan ylimääräisen asukkaan mökillä.

Talon asukkaat jatkoivat rentoa viikonlopun odotusta vailla huolta nimetyksi joutumisesta. Mökin puolella ei Markon salatehtävän paljastamisesta tiedetty mitään, vaan siellä käytiin nimeämiset viikkotehtävän jälkeen ja jotkut mökkiläisistä joutuvat huomenna häätöäänestykseen. Nimetyt asukkaat selviävät lauantaina Nelosella viikkolähetyksessä kello 21.00 alkaen.

Lue myös:
Talo vei viikkotehtävän ja talon herruuden, mökki joutuu nimeämisiin (18.9.2020)
Häädetyn herja teki paluun Big Brotheriin - Tiia siirsi Markon BB-taloon (14.9.2020)


Tulosta   Sähköposti