Sotkuista kokkailua ja joogahaaste - Tuotantopalaverissa ihasteltiin työn jälkeä

Julian ja Vilin sotkuista kokkailua. Kuva: © Nelonen Media.
Julian ja Vilin sotkuista kokkailua. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat siirtyivät 70-luvulle keskiviikkona kokkailun ja joogahaasteen merkeissä. Päivän ohjelmaan kuului myös naruhyppelyä.

Maanantaina asukkaat tekivät viikkotehtävän videoita 50-luvun hengessä ja tiistaina 60-luvun tyyliin. Keskiviikkona siirryttiin jo 70-luvulle, mutta ennen päivän kuvauksia asukkaat saivat naruhyppelytehtävän. Hybridi-tv-katsojat olivat äänestäneet tiistaina asukkaille täksi päiväksi lorunaruhyppelyn, jossa asukkaiden piti hyppiä narua lorulausunnan tahtiin.

Ensimmäisissä kuvauksissa oli aiheena ruokaohjelma. Kahden asukkaan piti valmistaa leipälautanen ja jälkiruokarahka annetuista aineksista. Asukkaat valitsivat ruokaohjelman juontajiksi Vilin ja Julian, jotka lähtivät tuottaja Artun kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan ohjelmaansa.

Kokkailu piti suorittaa peukalo teipattuna kämmeneen. Kaksikko valmisti ensin voileivät ja sen jälkeen aloitettiin valmistaa rahkaa. Kermavaahdon vatkaaminen tuotti ongelmia, eikä siitä saatu kiinteää. Hupaisassa videossa Vili näytti, kuinka voi testata, onko kermavaahto tarpeeksi kiinteää, mutta nyt sitä kulhoa kääntämällä valui vain pöydälle.

Vilin ja Julian saatua sekoitettua rahkaan juoksevan maidon ja isoiksi lohkoiksi pilkotut hedelmät, oli maistamisen aika. Maistaminen suoritettiin, että Vili oli Julian takana ja ohjaili omilla käsillään maistettavat ruoat Julian suuhun. Ruokien maistamisesta tuli sotkuista ja nauruista puuhaa ja Arttu näytti lopussa jo lopetusmerkkiä, kun hän pelkäsi Julian tukehtuvan.

Ruokaohjelma saatiin kuitenkin turvallisesti purkkiin ja viikon viides video oli näin valmis. Ruokaohjelmatiimi piti videota onnistuneena ja he kertoivat muille asukkaille toteutuksestaan ja myös muut asukkaat pitivät kuulemastaan. Kuvausten jälkeen tiimin jäsenet joutuivat pesulle maistamisen aiheuttamien sotkujen jälkeen.

Olli-Pekan ja Joelin joogahaaste. Kuva: © Nelonen Media.
Olli-Pekan ja Joelin joogahaaste. Kuva: © Nelonen Media.

Toisissa kuvauksissa oli vuorossa joogahaaste, johon valittiin esiintyjiksi Joel ja Olli-Pekka. Heidän piti toteuttaa Big Brotherin määräämiä liikkeitä ja keksiä niille nimet. Video piti tehdä niin, etteivät esiintyjät tiedä liikkeitä etukäteen, joten joogahaaste piti saada purkkiin kerralla. Joelin ja Olli-Pekan piti lopuksi vielä haastaa katsojat joogahaasteeseen.

Joogahaaste aiheutti tehtävähuoneessa naurunremakoita, jotka kantautuivat taloon saakka. Tuottaja Arttu piti näkemästään ja hänen mielestään, jos esiintyjillä on hauskaa, se välittyy myös katsojille.

Palautetta tuotantopalaverissa

Päivän kuvausten jälkeen oli vuorossa Vintage Tube -studion ensimmäisen tuotantopalaverin aika. Palaverissa käytiin läpi tehtyjä tuotantoja tuottaja Artun johdolla. Asukkaat saivat nähtäväkseen kaksi valmista videota, jotka he arvioivat. Asukkaille näytettiin maanantainen tanssivideo ja tiistain tarinapiirrosvideo.

Olohuoneen sohvalla kehuttiin molempia videoita, eikä paljon kehitysehdotuksia löydetty. Eniten sanottiin, että pitää katsoa kameraan ja sijoittumisesta kameran eteen. Lisäksi joitakin uusia ideoita, joita olisi voinut käyttää, tuli mieleen jälkikäteen. Myös editoinnista mainittiin jonkin verran, mutta asukkaat eivät voineet tähän vaikuttaa, koska videoiden editoinnin teki BB-tuotanto.

Tulevia videoita ajatellen pohdittiin, mitä voisi tehdä paremmin. Sohvalta muistutettiin, että kannattaa olla rohkeita ja toteuttaa kaikkia ideoita. Tuottaja totesi, että hän kyllä miettii, mitä videoihin voisi tulla, mutta hän mielellään ottaa hyviä ideoita vastaan myös muilta.

Palaverin päättymisen jälkeen asukkaat alkoivat valmistautua iltatoimiin.

Katso asukkaiden tekemiä Vintage Tube -videoita Ruudun Youtube-tililtä (neljä videota julkaistu keskiviikkoiltaan mennessä)

Lue myös:
Asukkaat tubettamaan eri vuosikymmenten henkeen (9.11.2020)
Kinkkisiä kysymyksiä Jodelista, Artusta Vintage Tube -studion tuottaja (9.11.2020)
Pelivideo Kimblestä wasabi-twistillä (10.11.2020)
Kessu-koiran tarina kuvitettiin, Kekkosen valitsijaäänien määrä selvisi (10.11.2020)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.