Kasarilla kotivideoita ja Levyraatia - Lisää rahnoja jakoon

BB-talon Levyraati kokoontui. Kuva: © Nelonen Media.
BB-talon Levyraati kokoontui. Kuva: © Nelonen Media.

Kotivideot ottivat roolia 80-luvulla ja niin myös BB-talossa viikkotehtävän neljäntenä päivänä. Asukkaat pääsivät 80-luvun tunnelmaan myös Levyraadin merkeissä.

Asukkaat siirtyivät torstaina 80-luvulle ja he saivat sitä varten videokameran käyttöönsä koko päiväksi. Heidän piti kuvata my day -tyyppisiä videoita omasta päivästään talossa niin, että kaikki asukkaat näkyvät jossain vaiheessa videolla.

My day -videolle suunniteltiin erilaisia sisältöjä alkaen asukkaiden ja talon esittelystä aina eri asukkaiden päivärutiinien kuvaamiseen. Päivän mittaan asukkaat kuvasivat mm. Joelin sipsien syömistä ja Paulan ja Vilin kuntoilua. Klippien kuvauksissa käytettiin paljon huumoria ja liioittelua, kun asukkaat esimerkiksi kuvasivat kohtauksia puhumassa toisistaan pahaa selän takana.

Hieman puolen päivän jälkeen asukkaat pääsivät kuvaamaan Vintage Tube -studioon legendaarisen Levyraadin, jossa kuultiin asukkaiden esittämiä musiikkikappaleita, jotka olivat tuttuja ilmalaiva-viikkotehtävästä. Tuolloin asukkaat sanoittivat oman asuinalueelleen biisin, joita nyt arvioitiin Levyraadissa.

Asukkaat olivat pukeutuneet 80-luvun henkeen ja Markon juontamassa Levyraadissa muut asukkaat toimivat raatilaisina, jotka pisteyttivät ja arvioivat kuullut biisit. Levyraadin voitti täysin pistein (70) Artun esittämä "Nivalan laulu". Toiseksi tuli Joelin "Lievestuoreen salsa" ja kolmanneksi Paulan esittämä "Oulun valssi".

Biisien aikana asukkaat jammailivat musiikin tahtiin ja pisteyttivät kappaleita pilke silmäkulmassa. Osa asukkaista kuuli tuotoksensa ensimmäisen kerran sitten sen esittämisen jälkeen sitten ilmalaiva-viikkotehtävän. Ennakkosuosikkina kisassa ollut "Lievestuoreen salsa" hävisi kisan seitsemällä pisteellä Artun kappaleelle.

Juliaa kuvaa Olli-Pekkaa, Joelia ja Markoa, jotka esittävät
Juliaa kuvaa Olli-Pekkaa, Joelia ja Markoa, jotka esittävät "läyhäämistä" tupakkapaikalla. Kuva: © Nelonen Media.

Tällä viikolla asukkaat ovat voineet voittaa päivätehtävistä myös rahnaa myöhemmin järjestettävää BB-huutokauppaa varten. Maanantaina Julia voitti hymyolentopatsaalla kolme rahnaa ja eilen tiistaina asukkaat kilpailivat naruhyppelyssä, kuka hyppii pisimpään. Jokaisella asukkaalla oli kaksi yritystä, mutta kaikki eivät yrittäneet edes kertaakaan, koska Paula oli niin ylivoimainen. Paula voitti 213 hypyllä kuusi rahnaa.

Tänään päivätehtävässä asukkaat antoivat sukkahousuniksejä, eli kuinka eri tavoin sukkahousuja voi hyödyntää. Big Brother oli toimittanut taloon esineitä, joiden kanssa sukkahousuja piti käyttää. Jokaisesta hyväksytystä niksistä asukas sai rahnan. Parhaita niksin keksijöitä olivat Paula kuudella niksillä ja Kristiina, Joel ja Marko viidellä niksillä, jotka tuottivat kullekin vastaavan määrän rahnoja. Kaikille asukkaille kertyi rahnoja tästä tehtävästä.

Viikon aikana asukkaat ovat kerryttäneet rahnoja kaikkiaan neljästä päivätehtävästä. Kolmesta niistä on eniten rahnaa kerännyt Paula, yhteensä 15 rahnaa ja kahdesta päivätehtävästä rahnoja on kerryttänyt Julia seitsemän rahnan verran. Kaikilla asukkailla on lisärahnoja normaalin 25 rahnan pohjasumman päälle ja luultavasti ennen huutokauppaa on mahdollista voittaa vielä lisärahnoja.

Katso asukkaiden tekemiä Vintage Tube -videoita Ruudun Youtube-tililtä

Lue myös:
Asukkaat tubettamaan eri vuosikymmenten henkeen (9.11.2020)
Kinkkisiä kysymyksiä Jodelista, Artusta Vintage Tube -studion tuottaja (9.11.2020)
Pelivideo Kimblestä wasabi-twistillä (10.11.2020)
Kessu-koiran tarina kuvitettiin, Kekkosen valitsijaäänien määrä selvisi (10.11.2020)
Sotkuista kokkailua ja joogahaaste - Tuotantopalaverissa ihasteltiin työn jälkeä (11.11.2020)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.