Timosta neulojien lajivalmentaja Häädetyn herjassa, tunnelma talossa parani

Häädetyn herja teki Timosta neulojien lajivalmentaja. Kuva: © Nelonen Media.
Häädetyn herja teki Timosta neulojien lajivalmentaja. Kuva: © Nelonen Media.

Viikkotehtävässä asukkaat neulovat vaatteita nukkeperheelle ja tämän viikon Häädetyn herja liittyy viikkotehtävään. Herja teki Timosta neulojien lajivalmentajan.

Asukkaat pääsivät uuden viikkotehtävän kimppuun tänään iltapäivällä. Heidän pitää neuloa vaatteita nelihenkiselle nukkeperheelle. Aloitus tuotti suurta tuskaa, mutta illan mittaan neulominen on jo edistynyt. Jopa Arttu ja Vili, jotka olivat suhtautuneet vastahakoisesti viikkotehtävään, saatiin paremmin mukaan illalla.

Viikkotehtävään toi käänteen Häädetyn herja, jonka eilen BB-talosta häädetty Ella antoi Timolle. Timosta tuli neulojien lajivalmentaja, jonka tarkka toimenkuva selviää myöhemmin. Virka-asukseen tuore lajivalmentaja sai neulojamummolle tyypillisen asun, jonka vuoksi asukkaat kutsuivat Timoa maatushaksi.

Vielä viikkotehtävää enemmän tuskaa tuotti Big Brotherin tekemä talon tyhjentäminen viime yönä. Asukkaat ovat saaneet päivän mittaan täydennystä tavaroihin, kun kahdesta päivätehtävästä asukkaat ovat käyneet ostamassa lisää tavaroita taloon. Tärkeimpänä asiana asukkaat saivat vihdoin ruokaa, kun Timo ja Olli-Pekka ostivat pastaa, leipää ja levitettä. Asukkaat söivät tänään ensimmäistä kertaa vasta kello 16 jälkeen ja edellisen kerran he olivat syöneet eilisiltana häätölähetyksen jälkeen.

Myös muita tarvikkeita on saatu takaisin taloon, kuten esimerkiksi muutaman sängyn, peittoja, kahvia ja kahvinkeittimen. Tunnelma talossa parani huomattavasti uusien tavaroiden ja viikkotehtävän edistymisen myötä.

Tavarat ja kalusteet katosivat BB-talosta - Viikkotehtävänä neulomista (2.11.2020)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.