Kommentti: Uudet asukkaat kerrankin paikallaan

Sunnuntaina kerrottiin, että neljännen viikon päätteeksi BB-taloon saadaan uutta säpinää, kun uusia asukkaita saapuu taloon. Tällä kaudella uusien asukkaiden tuloa jopa odottaa piristämään nykyistä asukaspakkaa.

Yleensä olen ollut uusien asukkaiden tuloa vastaan kesken kauden. Se, että BB-taloon hypätään kuin liikkuvaan junaan, on ollut ajattelumalliani vastaan. Todellinen Big Brother on sitä, että siellä ollaan päivästä 1 aina finaaliin saakka.

Tällä kaudella asukasvalinnat ovat olleet ehkä valjuimmat vuosiin. Ainakin porukka on ollut erittäin tasainen, suorastaan tasapaksu. Oikeastaan vain Jasmiina on tullut hieman silmille. Muuten ei ole ollut takavuosien särmikkäitä hahmoja ja vastakkainasetteluja.

Asukkaat ovat olleet tänä vuonna hyvin sovinnaisia, eikä kellään ole ollut erityistä agendaa, jota ajaa BB-talossa. Tämä on toisaalta estänyt myös sen, että asukkaiden kimppuun hyökättäisiin somessa valtoimenaan. Joka vuosi talossa on ollut asukas, jota fanitetaan ja antifanitetaan täällä ulkomaailmassa tarmokkaasti. Nyt näin ei nähdäkseni ole ollut.

Saa nähdä, tuovatko uudet asukkaat tähän muutosta. Toiveissa olisi, että ensi sunnuntain satsissa saataisiin se potin räjäyttäjä, joka vielä näyttää talosta puuttuvan. On myös mahdollista, että uudet herättävät nykyiset asukkaat kunnolla kukkaan. Joko suuri osa asukkaista aikaisempia BB-vuosikertoja tasaisempia persoonia tai sitten valtaosa vielä himmailee.

Katsojan näkökulmasta toivon uusien asukkaiden tuovan elämää taloon. En todellakaan toivo, että kenestäkään asukkaasta tulee somen sylkykuppi, mutta valitettavasti sosiaalinen media on hyvä mittari siinä, miten tuotanto on onnistunut asukasvalinnoissa.

Ensi sunnuntaina pitäisi viimeisetkin karstat tippua koneistosta tai usko asukkaisiin lopahtaa viimeistään. Heistä pitäisi saada enemmän irti ja asetan nyt kaiken toivoni supersunnuntaihin.


Tulosta   Sähköposti