Yllätyshäädön trollaus vesittyi - Asukkaat tympääntyivät odotteluun

Asukkaille paljastuu, että häätökäänne oli huijausta. Kuva. © Nelonen Media.
Asukkaille paljastuu, että häätökäänne oli huijausta. Kuva. © Nelonen Media.

Big Brother yritti huijata asukkaita yllätyshäädöllä keskiviikkona Minnan talosta poistamisen yhteydessä, mutta yllätys meni piloille. Asukkaat alkoivat illan edetessä epäillä, että heitä vain huijattiin ja asukkaat tuskastuivat "häädön" odotteluun.

Aiemmin päivällä Big Brother oli poistanut toissa sunnuntaina taloon takaisin tulleen Minnan. Hän oli vain käymässä talossa, eikä hänellä ollut mahdollisuutta voittaa. Minnalle annettiin tehtävä valita yksi asukas häädettäväksi, mutta tämä oli vain huijausta, eikä ketään häädettäisi tänään.

Asukkaille näin kuitenkin uskoteltiin ja he saivat matkalaukkunsa pakattavaksi Minnan poistamisen jälkeen. Vielä pakkaamisen aikana osa asukkaista uskoi häädön tapahtuvan, mutta illan edetessä loputkin alkoivat epäillä, mikä on totuus. Big Brother kuulutti taloon jopa suoran lähetyksen alkamisesta, sillä olihan samanaikaisesti BB-päivittäislähetys käynnissä.

Lähetyksen aikana ei asukkaisiin kuitenkaan otettu taloyhteyttä ja asukkaat uskoivat yhä vahvemmin trollaukseen. Asukkaat joutuivat istumaan valmiudessa ilman tavaroitaan ja ulos pääsemättä 1,5 tuntia ja esimerkiksi Jasmiina oli varsin kypsä. Hän toivoi varsin selväsanaisesti, että homma olisi pian ohi.

Lopulta asukkaat päästettiin epätietoisuudesta, jonka he olivat käytännössä arvanneet. Asukkaat saivat nähdä jälleen videota päiväkirjahuoneesta, jossa oli Minna. Äänet eivät kuitenkaan kuuluneet taloon ja kyllästyneen oloiset asukkaat pystyivät viimeistään videolta arvaamaan, ettei mitään häätöä tule. Minna hymyili videolla ja osan sanoista he pystyivät lukemaan Minnan huulilta.

Asukkaat harmittelivat, että videon äänet eivät kuuluneet, mutta hetken päästä he saivat nähdä sen. Videolla Minna aloitti, että olisi muka tehnyt valinnan, mutta sitten hän paljasti, että kyseessä olisi huijaus. Minna päätti videon kiitoksiin ja sanoi rakastavansa kaikkia. Asukkaat antoivat aplodit Minnalle.

Enää loppuvaiheessa asukkaat eivät uskoneet Big Brotherin huijaukseen ja käänne päättyi farssiin. Loppu hoidettiin huonosti, eikä illuusiota häädöstä pystytty pitämään yllä, vaikka käännettä oli pohjustettu pitkään. Esimerkiksi asukkaat huomioivat, että häätökäytävän valot pysyivät sinisinä, eikä punaisina, kuten sunnuntaisin on tapana häädön hetkellä. Videon ääniongelmat sitten kruunasivat kaiken.

Laimean lopun jälkeen asukkaat jäivät ilmeisen pettyneinä odottamaan tavaroitaan, vaikka häätöä ei tapahtunutkaan. Odotettu jännitys jäi saamatta ruudun molemmin puolin - niin hullulta kuin se asukkaiden näkökulmasta kuulostaakin. Häätökäänne oli tarkoitettu asukkaiden sykkeiden nostamiseksi, mutta tässäkin taidettiin jäädä puolitiehen.

Lue myös:
Minna palasi BB-taloon! - Ei mahdollisuutta voittaa (25.10.2021)
Minna poistuu talosta tänään - Luulee valitsevansa myös toisen häädetyn (3.11.2021)
Minna poistui BB-talosta toistamiseen - Asukkaita huijataan häätökäänteellä (3.11.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.