Asukasvaihto tulee taas - suuntautuu Norjaan!

Suomen Big Brotherissa tehdään tänä vuonna jälleen asukasvaihto. Yksi asukas lähtee perjantaina asukasvaihtoon Norjaan ja samana päivänä Norjan BB-asukas saapuu Suomeen, kerrottiin keskiviikon BB Extrassa.

Asukkaat ovat spekuloineet lähes koko kauden asukasvaihdon tulemisesta. He ovat miettineet eri vaihtoehtoja ja spekuloinneissa ovat vilahtaneet mm. Norja ja Iso-Britannia, jossa he tiesivät olevan BB:n parhaillaan käynnissä. Talosta jo häädetty Amanda oli sitä mieltä, että vaihto suuntautuu lämpimään maahan, mutta toisin kävi.

Vaikka kyseessä on Norjan BB, se järjestetään Ruotsissa. Norjan BB-talo on rakennettu samoihin tiloihin kuin viime keväänä järjestetty Ruotsin BB. Sekä Norjan että Ruotsin BB on järjestetty muutamaan otteeseen 2000-luvun alussa, mutta ohjelmat olivat ennen tätä vuotta pitkään tauolla.

Asukasvaihtoon lähtevät asukkaat eivät ole vielä tiedossa. Keskiviikon BB Extran mukaan vaihtoon lähtevät asukkaat niin Suomesta kuin Norjasta selviävät torstaina BB Extra -lähetyksessä. Vaihtoasukkaat lähtevät vaihtoon perjantaina ja ilmeisesti molempien pitäisi olla uusissa taloissaan jo samana päivänä.

Asukasvaihto nähdään Suomen BB:ssä jo neljättä kertaa. Tällä kertaa vaihto suuntautuu Norjaan, kun aikaisempina vuosina vaihto on tehty Afrikan BB:hen vuonna 2008, Filippiineille 2009 ja Sloveniaan 2010. Suomesta vaihtoasukkaina aikaisempina vuosina ovat olleet Johan vuonna 2008, Kätlin 2009 ja Niko N. 2010. Vastavuoroisesti Suomeen ovat saapuneet Munya vuonna 2008, Cathy 2009 ja Sandra 2010.

Lue lisää vaihdosta:
Asukasvaihtomaa on Norja - tutustu Norjan villiin menoon! (Subin BB-nettisivut)
Norjan Big Brother: Pornotähti, pyörtyminen ja lihomistehtävä! (Subin BB-nettisivut)
Norjan BB:n viralliset nettisivut (Norjan TV2)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.