Asukkaat pääsivät vihdoin viimein Leville - megabileiden yllätysartistina Teflon Brothers

Kevin ja Kristian. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Kevin ja Kristian. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Asukkaat pääsivät viikkotehtävässä monen mutkan kautta Leville matkattuaan jo kolmatta päivää. Matkalaiset palkittiin laajalla majoituspaketilla, johon sisältyi myös illan megabileet.

Tiistaina asukkaiden matka keskeytyi Nuupajärven jäniksen tuhotöihin, jotka katkaisivat kaikki Leville johtavat tiet. Asukkaat pääsivät jatkamaan matkaa aamulla, mutta pian matkan jatkumisen jälkeen asukkaat joutuivat renkaanvaihtotöihin. BB-Oilin henkilökunta oli paikannut renkaan, joka puhkesi eilen ja asukkaat joutuivat vaihtamaan sen takaisin paikalleen vararenkaan tilalle.

Renkaanvaihdon jälkeen asukkaiden matka eteni noin tunnin verran, kunnes poroja eksyi tielle ja asukkaiden oli jälleen pysähdyttävä, BB-Oilille, kuinkas muuten. Päivätauolla asukkaat saivat nauttia välipalaa ja BB-Oilille oli toimitettu myös uusimmat lööpit. Jo eilen keltaisen lehdistön lööpit tarjosivat huvitusta ja keskustelunaihetta, eivätkä uudet lööpit tehneet poikkeusta. Eilen lööpeissä paitsioon jäänyt Kevin oli nyt mukana otsikoissa.

Kun porot olivat väistyneet tieltä, alkoi vihdoin viimeinen etappi kohti Leviä. Yhtä kiroilukiellosta johtunutta taukoa lukuun ottamatta loppumatka sujui ongelmitta ja asukkaat pääsivät Leville. Big Brother tarjosi asukkaille majoituspakettia yhdellä rahnalla asukasta kohden, jolla sai täyshoidon ja päälle lipun illan megabileisiin.

Megabileissä piilee kuitenkin riski, sillä asukkaiden on palattava pian Helsinkiin. Jotta viikkotehtävä onnistuu, on asukkaiden oltava perillä Helsingissä huomenna torstaina kello 12 mennessä. Autolla matka kestää 12 tuntia, mutta Big Brother tarjosi asukkaille ansaita auto-juna-matkan takaisin Helsinkiin.

Illan bileissä järjestetään karaokekilpailu ja asukkailla on mahdollisuus voittaa auto-juna-paketti Rovaniemeltä Helsinkiin. Jos asukkaat onnistuvat karaokessa, asukkaat joutuvat ajamaan autolla vain parin tunnin pätkän Leviltä Rovaniemelle, josta jatketaan junalla. Kun asukkaat kuulivat kilpailusta, innostuivat alkoholia juovat asukkaat, vaikka aiemmin ainakin Kristian oli sanonut pidättäytyvänsä juomasta viikkotehtävän tähden. Näillä näkymin parin tunnin ajomatka jää Kevinin ja Villen harteille, jotka eivät juo alkoholia.

Illan bändi erikoiskokoonpanossa

Ennen bileitä asukkaat pääsivät rentoutumaan saunassa ja porealtaassa. Bileitä varten asukkaille oli toimitettu lasketteluhenkiset vaatteet ja laskettelumonot after ski -bileisiin. Laskettelumonoista on ikäviä muistoja BB-talosta 12 vuoden takaa, kun Kadi kaatui ulkotuleen kauden 2007 after ski -bileissä Heikoilla hangilla -viikkotehtävän jälkeen.

Bileiden makuun asukkaat pääsivät kello 18 jälkeen, kun Big Brother käski asukkaat tehtäväalueelle. Tehtäväalueella oli DJ, karaokepiste ja baari, josta asukkaat lunastivat ensimmäisen kierroksen ilmaiseksi tanssimalla letkajenkkaa. Talven tuntua tehtäväalueelle oli tuotu tekolumella ja lavastamalla alueelle hankia ja lumiukkoja. Ilta aloitettiin karaokella, joihin tuntuivat kaikki asukkaat osallistuvan vaihtelevantasoisilla esityksillä.

Karaokessa kuultiin paljon karaokeklassikoita Joutsenlaulusta lähtien. Illan edetessä asukkaat Villeä ja Keviniä lukuun ottamatta humaltuivat ja esitysten taso tuli alaspäin. Etenkin Helmerillä alkoholi tuntui nousevan päähän helposti ja miehellä oli vauhti päällä omaa esitystään laulaessaan kuin tanssiessaan muiden esitysten aikana. Ilta oli kuitenkin vielä nuori, sillä bileiden pääesiintyjä oli vielä tulematta.

Pääesiintyjää oli spekuloitu talossa matkan aikana ja Kristian osui veikkauksessaan oikeaan, sillä asukkaille tuli esiintymään Teflon Brothers. Bändi ei kuitenkaan ollut täydessä kokoonpanossaan, sillä sen jäsenistä Heikki Kuula oli ulkomailla ja Teflon Brothersin BB-talon vahvistuksena oli Ressu Redford.

Teflon Brothersin erikoiskokoonpano ei tahtia haitannut, vaan asukkaat olivat innoissaan. Ressulla oli yllätys, sillä hän veti soolovedon Anulle ja Helmerille varsin romanttisissa tunnelmissa. Kaikkiaan Teflon Brothers veti asukkaille tällä kokoonpanolla kolme biisiä, vaikka asukkaat olisivat mielellään kuulleet enemmänkin. Keikan jälkeen jatkui karaoke.

Karaoke päättyi hieman iltakymmenen jälkeen. Viimeisinä biisinä asukkaat esittivät Hämähämähakki-biisin yhteislauluna ja sitten Helmeri esitti Taivas lyö tulta -biisin. Helmeri voitti tuolla esityksellä illan parhaan esityksen palkinnon ja sen kunniaksi Helmeri sai esittää sen uudestaan. Karaoken päättymisen jälkeen alkoivat bileet pikku hiljaa olevan ohi.

Helmerin ansiokas karaoke-esitys toi asukkaille palkinnoksi auto-juna-matkan Rovaniemeltä Helsinkiin, kertovat BB-nettisivut. Enää asukkaiden siis tarvitsee ajaa autolla Rovaniemelle ja siitä eteenpäin junalla Helsinkiin.

Karaoke-kilpailu päättyy Helmerin voittoon – tämä Teräsbetoni-tulkinta sulattaa sydämet (BB-nettisivut)

Artikkelia päivitetty 23.10.2019 kello 23:21: Lisätty tieto asukkaiden ansaitsemasta palkinnosta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.