Nähdäänkö asukasvaihto tänä vuonna?

Kuvituskuva. Kuva: © 2016 GDJ / Pixabay.com.
Kuvituskuva. Kuva: © 2016 GDJ / Pixabay.com.

Spekulaatiot Big Brotherin asukasvaihdosta kiihtyvät. Pääohjaaja Janne Virtanen on vihjaillut asiasta muutaman kerran ja tänään myös BB-talossa on nähty mielenkiintoisia päiväkirjahuonekäyntejä.

Viimeksi eilen Big Brotherin viikkolähetyksessä Jimillä vieraana ollut pääohjaaja Janne Virtanen antoi vinkkejä käynnissä olevan kauden tulevista käänteistä.

- Yksi jännä juttu, mikä on tulossa tässä vielä kauden mittaan, me ollaan tekemässä yhteinen matka, vastasi Virtanen juontaja Kimmo Vehviläisen uteluihin.

Jo syyskuussa BB-nettisivujen haastattelussa Virtanen ei lytännyt asukasvaihdon mahdollisuutta, vaan pääohjaaja totesi sen olevan mahdollinen, mutta ei ehdoton.

Lisää vettä myllyyn mahdollisesta asukasvaihdosta saatiin tänään, kun BB-talon asukkaat kävivät vuorotellen päiväkirjahuoneessa. Osa asukkaista viipyi pk-huonevisiitillä pitkään ja asukkaita ihmetytti ainakin Miran pitkäksi venähtänyt käynti. Milla oli puolestaan todennut, että pk-huonekäynneissä ollut mitään pahaa tällä kertaa.

Suomen Big Brotherissa on tehty asukasvaihto aikaisemmin neljä kertaa kausilla 2008-2011 Etelä-Afrikkaan, Filippiineille, Sloveniaan ja Norjaan. Aikaisemmilla kerroilla asukkaita on ilmeisesti haastateltu päiväkirjahuoneessa asukasvaihtoa varten, kuka asukkaista olisi halukas ja potentiaalisin vaihtoasukkaaksi.

Kaudella 2008 Suomesta Etelä-Afrikkaan lähti Johan ja Suomeen tuli Munya. Vuonna 2009 vaihto tehtiin Filippiineille matkasi Kätlin ja Suomeen tuli Cathy. Kolmas asukasvaihto toteutettiin vuonna 2010 Slovenian Julkkis-BB:n kanssa. Suomesta Slovenian BB-taloon meni Niko N. ja Suomeen tuli Sandra. Viimeisin asukasvaihto tehtiin Norjaan kaudella 2011, jolloin Suomesta Norjaan lähti Janica ja Suomeen tuli Siv Anita.

Asukkaat ovat myös viime aikoina keskustelleet ulkomaiden Big Brothereista. Esimerkiksi eilen BB-talossa on vitsailtu Kevinin menosta Venäjän BB:hen. Tosin asukkaat aina välillä vitsailevat vaihdosta muutenkin, eikä Venäjällä ole tällä hetkellä BB:tä käynnissä. Big Brother on käynnissä tällä hetkellä Suomen lisäksi Intiassa, Nigeriassa, Puolassa ja Espanjassa, kertoo Wikipedia.

BB-kausi tulee Suomessa puoliväliin tämän viikon sunnuntaina, kun viisi viikkoa tulee täyteen. Mahdollinen asukasvaihto olisi järkevää järjestää viikoilla kuusi tai seitsemän, jotta jää vielä riittävästi aikaa ennen finaaliviikkoa, joka on viikko numero kymmenen. On muistettava, että asukasvaihdokki välttänee yhden häätöäänestyksen ja muutenkin asukasvaihdosta asukas saa ylimääräistä buustia. Aikaisemmat suomalaiset asukasvaihdokit ovat kaikki olleet finaalissa ja kaksi heistä - Niko N. ja Janica - ovat myös voittaneet Suomen Big Brotherin.

Asukasvaihdon toteutuminen ei ole vielä varmaa, mutta kaikki merkit viittaavat siihen. Tuskinpa pääohjaaja turhaan ilmaan heittelee tuollaisia spekulaatioita.

Lähteet: Wikipedia, Ruutu, BB-nettisivut.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.