Ville jäi viimeiseksi hipassa - päivätehtävästä rangaistus

Video: Tuulan ja Kimmon hippavääntöä perjantaina. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Varsin intensiivinen päivätehtävä on hallinnut BB-talon arkea reilun vuorokauden ajan. Asukkaiden piti leikkiä hippaa ja viimeisen hipan kohtalona oli saada rangaistus.

Asukkaat saivat perjantaina päivällä päivätehtävän, jossa heidän piti leikkiä hippaa. Asukkaille kerrottiin, että viimeiseksi hipassa jäänyt saa rangaistuksen, mutta he eivät tiedä, milloin päivätehtävä päättyisi. Yksi pisimmistä päivätehtävistä päättyi vasta lauantaina kello 14.

Aluksi asukkaat leikkivät hippaa vauhdikkaasti ja hippa vaihtui toiseen. Juokseminen aiheutti vaaratilanteita, eikä kolhuilta vältyttiin. Kylmä sää aiheutti terassilla liukkautta ja sateen aikana Big Brother sulki pihan, jottei ulkona asukkaat loukkaisi itseään.

Illalla toiminta rauhoittui, kun asukkaat keskustelivat ja hippa vaihtui esimerkiksi keittiön pöydän ympärillä rauhallisesti istuen. Hippaleikki jopa unohtui, kun asukkaat ostivat Big Brotherilta rahnoilla pelikortit ja asukkaat alkoivat pelata pokeria. Big Brother joutui muistuttamaan asukkaita ja "paikoillanne, valmiit, hep" -komennon jälkeen asukkaat alkoivat juosta ympäri BB-taloa leikkien hippaa.

Tämän jälkeen tapahtui hipan pahin tilanne, kun Mira loukkasi nilkkaansa juostessaan Kimmoa karkuun olohuoneen sohvalla. Miran nilkka vääntyi ja tilanne näytti pahalta. Mira sai päiväkirjahuoneesta nilkkaansa kylmää ja illan mittaan Miran tilanne parani. Aamulla Mira kommentoi nilkkansa tuntuvan jo paremmalta.

Intensiivisyyttä illalla lisäsi se, että pelikorttien lisäksi asukkaat saivat ostaa BB:ltä myös viiniä, joka nousi erityisesti Kristianin ja Helmerin päähän. Kristian oli jälleen varsin ärhäkkä ollessaan humalassa ja Milla ja Kevin tuntuivat ahdistuvan talon tunnelmasta asukkaiden ollessa humalassa. Yöllä Kristian lopulta herkistyi ja päästi muutaman kyyneleen ja avautui sikarikerhossa.

Hipan lisäksi asukkailla oli perjantaina myös toinen päivätehtävä, kun asukkaiden piti tehdä nykytanssiesitys. Parhaalle esitykselle oli tarjolla palkinnoksi 25 rahnaa tai 250 euroa. Katsojat äänestivät parhaaksi nykytanssiesitykseksi Kimmon tanssin ja mies valitsi palkinnokseen 25 rahnaa BB-talossa käytettäväksi.

Raihnaiset asukkaat

Hippa-päivätehtävä jatkui aamulla. Asukkaat hippailivat toisiaan varsin rauhallisesti, eikä talossa aamupäivällä juostu. Puolen päivän aikoihin hippaleikki unohtui keskustelujen myötä. Big Brother havahdutti asukkaat loppukiriin puoli tuntia ennen päivätehtävän päättymistä, jolloin asukkaat alkoivat jälleen aktiivisen ja suhteellisen vauhdikkaan hippaleikin.

Vauhtia rajoitti asukkaiden saamat vammat tähän mennessä. Vaivaisina hipan vuoksi olivat ainakin Mira, Kimmo ja Kristian. Viimeisen kymmenen minuutin aikana asukkaat yrittivät piiloutua hipalta ja valtaosa löysikin hyvän piilon. Suuren osan loppuajasta Ville joutui olemaan hippana, eikä hän enää lopussa onnistunut löytämään tai saamaan kiinni ketään. Lopulta Big Brother lopetti päivätehtävän seis-komennolla.

Päivätehtävän päätyttyä asukkaat alkoivat kertoilla loppuhetkien piilojaan. Esimerkiksi Milla oli piiloutunut sängyn alle ja Anun mahtumista keittiön kaappiin ihmeteltiin. Heti spekuloitiin myös, minkälaisen rangaistuksen Ville tulee saamaan. Kristian pohti, että jos Ville joutuisi palvelemaan muiden juhliessa.

Puolisen tuntia päivätehtävän päättymisen jälkeen Ville sai rangaistuksensa. Rangaistuksena Ville ei saa itsenäisesti liikkua kunnes toisin ilmoitetaan, vaan hänellä pitää olla saattaja joka paikkaan, mihin hän menee. Vain päiväkirjahuoneessa ja vessassa hän saa liikkua yksin. Ville päätteli, ettei hän saa käskyttää muita, vaan hänen liikkumisensa on muiden asukkaiden armoilla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.