Milla häädettiin seitsemäntenä BB-talosta

Video: Milla häädettiin BB-talosta seitsemäntenä asukkaana. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Kauden seitsemäs häätöäänestys päättyi sunnuntaina. Seitsemäntenä BB-talon joutui jättämään Milla.

Tällä viikolla nimeämisiä ja häätöäänestystä väritti nimeämisissä ollut käytäntö, jossa asukkailla oli mahdollisuus mitätöidä nimeämispisteitä rahnoilla. Ainoastaan Anu ja Helmeri tarttuivat tähän tarjoukseen, mutta se ei auttanut Anua, joka mitätöi nimeämispisteitä itseltään ja Kristianilta. Anu nimittäin joutui häätöäänestykseen yhdessä Villen ja Millan kanssa.

Seitsemäs häätöäänestys ratkesi sunnuntain suoran lähetyksen loppupuolella, kun asukkaat odottivat häätöäänestyksen tulosta. Häätöäänestyksen perusteella BB-talosta seitsemäntenä häädettiin Milla. Häätöäänestys oli hyvin tasainen, sillä Milla häädettiin BB-talosta 0,5 prosenttiyksikön erolla ensimmäisenä turvassa olleeseen Villeen. Eniten ääniä seitsemännessä häätöäänestyksessä keräsi Anu.

Häätötilanteessa ei suuria tunteenpurkauksia nähty. Milla kiitteli muita asukkaita matkastaan BB-talossa ja hän oli iloinen, kuinka oli saanut tutustua kaikkiin. Edes Millan läheisin asukas talossa, Kevin, ei ottanut häätöä kovin raskaasti.

BB-taloon jääneet asukkaat pohtivat heti ensimmäisenä, että talosta tulee nyt hiljaisempi, kun Millan voimakas ääni ja nauru on lähtenyt. Se myös havaittiin, että Anu on nyt ainoa nainen talossa ja Kristian kysyikin Anulta, miltä tää hänestä tuntuu. Hieman myöhemmin tupakkapaikalla Kristian totesi myös, että tämä häätö otti hänelle kovimmille tähän mennessä. Helmeri muistutti, että häädöt vain tästä vaikeutuvat, kun kaikki ovat niin läheisiä.

Studiossa Milla oli oma iloinen itsensä, eikä hänestä tuntunut pahalta. Hän totesi, että seitsemän viikkoa samojen seinien sisällä hyvän viikon jälkeen, niin oli hyvä hetki lähteä talosta. Tosin ehkä Millaa lievästi harmitti, kun hän näki tiukan äänestystilanteen ja kuinka täpärälle hänen häätönsä meni.

Elina Kottonen kysyi haastattelussa Millalta, harmittiko häntä, ettei hän käyttänyt rahnoja häätöäänestykseltä pelastamiseen, mutta Milla sanoi, että ei. Hän sanoi käyttäneensä ne paljon parempaan, kun hän neuvotteli 500 euron matkarahat Helmeriltä. Haastattelussa nähtiin tunteellinen hetki, kun Elina luovutti 500 euron lahjakortin, jotta Milla pääsee talossa mainitsemansa "Tyypin" kanssa matkalle.

Saamansa nimeämispisteet Milla näytti ymmärtävän ja hän nyökkäili, kun esimerkiksi Kimmo kertoi perusteluitaan Millalle annetuista pisteistä. Millan BB-matka päättyi parhaiden palojen näyttämiseen ja nauruun, joka oli talosta tuttu nähdessään itsensä screeniltä viimeiseltä seitsemältä viikolta.

Millan häädön jälkeen BB-taloon jäi seitsemän asukasta.

Milla häädettiin BB-talosta seitsemän viikon jälkeen: Lähden nyt jatkamaan mun elämää toiseen suuntaan” (BB-nettisivut)

Artikkelia päivitetty 20.10.2019 kello 22:47: Tekstiä päivitetty kauttaaltaan ja kuva lisätty.

Artikkelia päivitetty 20.10.2019 kello 23:12: Video ja linkki lisätty.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.