Kimmo viimeisenä turvaan häätöäänestyksestä - Jukka, Mira ja Tuula joutuivat häätöuhan alle

Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Tällä viikolla käynnissä olleet erikoisäänestykset tulivat viimeiseen vaiheeseensa tänään, kun viimeinen asukas pääsi turvaan häätöäänestykseltä. Viimeinen turvapaikka meni Kimmolle ja se tarkoittaa, että Jukka, Mira ja Tuula joutuvat tämän viikon häätöäänestykseen.

Erikoisäänestyksen neljännessä vaiheessa olivat jäljellä enää Jukka, Kimmo, Mira ja Tuula. Yksi heistä välttäisi vielä häätöäänestyksen tällä viikolla, jos keräisi eniten ääniä viimeisessä erikoisäänestyksessä. Eniten ääniä keräsi Kimmo, joten hän voi ainakin viikoksi huokaista helpotuksesta. Kimmo sai heti onnittelut sohvalta häätöäänestyksen välttämisestä.

Sen sijaan Jukka, Mira ja Tuula joutuvat jännittämään viikonloppuna, sillä heitä odottaa kauden viides häätöäänestys ja yksi heistä joutuu jättämään BB-talon sunnuntaina. Viides häätöäänestys on jo käynnissä.

Erikoisäänestyksen neljännessä vaiheessa Kimmo keräsi 49 % annetuista äänistä. Toiseksi äänestyksessä tuli Jukka (30 % äänistä), kolmanneksi Mira (13 %) ja Tuula (9 %).

Mira oli jo aivan rikki eilen, kun asukkaille kerrottiin ennen äänestyksen kolmannen vaiheen päättymistä Miran olevan äänestystilanteen häntäpäässä. Kuultuaan hetki sitten olevansa häätöäänestyksessä, Mira uskoi tulevansa häädetyksi sunnuntaina. Tupakkapaikalla Jukka ja Kimmo yrittivät tsempata naista ja itsekin häätöäänestyksessä oleva Jukka sanoi Miralle, että hän voi kääntää häätöuhan vielä edukseen.

Häätöäänestykseltä välttynyt Kimmo ei uskonut, että enää ketään olisi vapautettu häätöäänestyksessä. Sekä hän ja Mira ajattelivat, että he kaikki neljä ovat häätöäänestyksessä. Mira jopa pohti, että vain kaksi olisi tällä kertaa pistetty häätöuhan alle. Muut asukkaat spekuloivat tuntemuksiaan häätöäänestyksestä joutumisesta ja pohdittiin, että BB-talossa eletään kuitenkin viikko kerrallaan, oli häädössä tai ei.

Ennen Kimmoa häätöäänestykseltä tällä viikolla välttyivät Kevin, Kristian, Anu, Helmeri, Milla ja Ville, jotka olleet erikoisäänestysten kärkipaikoilla aiemmin tällä viikolla. Häätöäänestykseen joutuneista Jukka ja Mira ovat toista kertaa häätöuhan alla, mutta Tuula on ensimmäistä kertaa häätöäänestyksessä.

Erikoisäänestys: Eniten ääniä saanut asukas on turvassa häätöäänestyksellä, loput häätöäänestykseen - tulokset to 3.10.2019:

Kimmo    49 % (turvassa häätöäänestykseltä)
Jukka 30 % (häätöäänestykseen)
Mira 13 % (häätöäänestykseen)
Tuula 9 % (häätöäänestykseen)

Häätöäänestyksen äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Lue lisää viikon erikoisäänestyksistä:
Milla ja Ville ovat viidentenä ja kuudentena suojassa häädöltä tällä viikolla (2.10.2019)
Anu ja Helmeri selvisivät seuraavina turvaan häätöäänestykseltä (1.10.2019)
Kristian ja Kevin ovat ensimmäisinä turvassa tämän viikon häätöäänestyksestä (30.9.2019)

Artikkelia päivitetty 3.10.2019 kello 23:30: Tekstiä päivitetty kauttaaltaan ja lisätty erikoisäänestyksen tulokset.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.