Dubbaus hauskuutti ja stressasi Kevinin päivänä

Video: Asukkaat dubbasivat videoklippejä. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Neljäntenä finaaliviikolla oman päivänsä sai Kevin. Kevinin päivänä nähtiin paljon erilaista ohjelmaa ja yksi ohjelmanumero stressasi eritoten Kristiania.

Tämän vuoden Big Brotherin viimeisenä torstaina asukkaat joutuivat vaivaamaan aivonystyröitään ennen Kevinin päivää. Pienet päiväkilpailut jatkuivat ilmapalloteemalla, nyt tietokilpailun merkeissä. Ilmapallovisassa asukkaille oli jaossa 15 pistettä kaikille asukkaille, kun aiemmissa pisteitä tuli kaavalla 3-2-1 vain kolmelle parhaalle. Visan jokaisesta oikeasta vastauksesta saisi pisteen.

Asukkaat vastasivat ilmapalloaiheisiin kysymyksiin, jotka tulivat olohuoneen televisioon. Kysymyksiin vastattiin paperilapuille, jotka paljastettiin, kun Big Brother antoi siihen luvan. Kysymyksiä oli 13, mutta yhdestä kysymyksestä oli mahdollisuus saada jopa kolme pistettä, jolloin 15 pistettä täyttyi. Kovin hääviä ei asukkaiden ilmapallotietämys ollut.

Kysymykset vaihtelivat ilmapalloista kuumailmapalloihin ja mahtui visaan myös hauska vitsi. Big Brother kysyi asukkailta "Mitä ilmapallo sanoi aavikolla? Varo, kaktussshhhhh!" Vitsi ei asukkaista ollut juurikaan hauska, eivätkä muutkaan kysymyksen kehuja saaneet etenkään Kristianilta. Hän ei pitänyt Big Brotherin antamista kysymyksistä.

Visailun paras oli Kevin, joka sai myöhemmin oman päivänsä. Kevin keräsi visasta viisi pistettä, Helmeri ja Kristian kolme ja Anu ja Kimmo yhden pisteen. Päiväkilpailujen kokonaistilanteessa Helmeri säilytti johtonsa, mutta hänen perässään vain pisteen päässä on Kristian ennen Keviniä ja Anua. Kokonaispisteissä perää pitää Kimmo vain yhdellä pisteellä.

Muotia ja dubbausta Kevinin päivänä

Kevinin päivää juhlistettiin ensin kasvonaamioilla ja smoothieilla, jonka jälkeen oli vuorossa muotinäytös. Big Brother toimitti asukkaille käytettyjä vaatteita, joilla piti tehdä kestävän kehityksen muotinäytös ja jokaisella asukkaalla piti olla oma agenda näytöksessä. Asukkaat pukeutuivat Big Brotherin toimittamiin vaatteisiin ja asusteisiin, vaikka he valittelivatkin valikoiman pienuutta. Asianmukaisen muotinäytösmusiikin soidessa asukkaat järjestivät catwalkin peilikäytävältä retronurkkauksen viereiselle tasanteelle.

Muotinäytökseen tarkoitetuilla vaatteilla asukkaat osallistuivat myös Kevinin kunniaksi järjestetyille illallisille. Asukkaat saivat syödäkseen intialaishenkistä take away -ruokaa. Illallisella kuultiin jälleen puheet kultakin talossa olevalta asukkaalta ja talosta häädetyt asukkaat lähettivät päiväkirjahuoneessa kuvatun videon kautta tervehdyksensä Kevinille.

Kevinin päivän päätteeksi asukkaat saivat vielä dubbaustehtävän. Big Brother näytti asukkaille pätkiä Ruutu-palvelussa esitettävistä ohjelmista ilman ääntä. Aluksi asukkaat saivat nähdä muutamia klippejä mm. Kontio ja Parmas -sarjasta ja Selviytyjistä. Asukkaat pistivät luovuutensa peliin ja keksivät pätkissä näkemilleen hahmoille vuorosanoja suuhun.

Muutaman muun ohjelman klipin jälkeen asukkaat alkoivat nähdä pätkiä kuluneelta BB-kaudelta dubattavakseen. Tilanteen teki mielenkiintoiseksi se, että näytetyissä klipeissä pääosissa olivat useimmiten talossa vielä olevat asukkaat. Esimerkiksi Kevinistä näytettiin pätkä, jossa hän keskusteli kylpyhuoneessa Millan kanssa. Todellisuudessa Kevin ja Milla kritisoivat ainakin Helmeriä, joka heidän mielestään ei kertonut mielipiteitään asioista. Helmeri ja Kristian dubbasivat pätkän siten, että Kevin ja Milla olisivat kritisoineet toisiaan heistä muodostetuista stereotypioista.

Dubbauksen jälkeen Kristian tiedusteli Keviniltä, mistä Milla ja Kevin oikeasti keskustelivat. Kevin kertoi, että he saattoivat hieman puhua pahaa selän takana sikarikerhosta. On hyvin paljon mahdollista, että myös tuota sivuttiin kaksikon keskustelussa, mutta kaikkea Kevin ei ymmärrettävästi paljastanut, jos muisti keskustelun.

Pääosin asukkaat ottivat dubbaamisen huumorilla ja heillä oli hauskaa. Kaikkein kovimmin dubbaustehtävä iski Kristianille, jolle tuli "psykoosit tulille", kuten Kristian asian usein ilmaisi, kun hän hermoili talossa. Alunperin asukkaat pitivät dubbausta hauskana, mutta Kristian totesi tehtävän aikana, että tässäkin oli koira haudattuna BB:n puolelta.

Perinteiseen torstaiseen tapaan asukkaat pääsivät myös kauppaan. Kevinin päivänä itseoikeutetusti Kevin pääsi käymään kauppaan valitsemansa asukkaan kanssa. Kevin valitsi kauppaseurakseen Helmerin, koska Kristianin ja Anun kanssa hän on käynyt kaupassa ja Kimmo kävi kaupassa viimeksi. Asukkailla oli käytössä 100 euron budjetti, jonka he päättivät käyttää herkkuihin.

Finaaliviikolla on jäljellä vielä yksi asukkaan päivä, kun Anu viettää omaa päiväänsä huomenna.


Tulosta   Sähköposti