Markolle toinen voitto pelastuspisteäänestyksessä

Marko voitti taas pelastuspisteäänestyksen. Kuva: © Nelonen Media.
Marko voitti taas pelastuspisteäänestyksen. Kuva: © Nelonen Media.

Big Brotherin pelastuspisteäänestyksen voitti toista viikkoa peräkkäin Marko. Hänellä on jälleen mahdollisuus pelastaa itsensä häätöäänestykseltä.

Hybridi-tv:n yhdeksännen viikon pelastuspisteäänestyksessä Marko keräsi eniten ääniä.  Myös viime viikolla Marko oli vastaavan äänestyksen ykkönen ja hän myös pystyi sen hyödyntämään, kun hän vältti pelastuspisteiden ansiosta häätöäänestyksen. Poikkeuksellisesti pelastuspisteiden tuoma turva kerrottiin Markolle sunnuntain suorassa lähetyksessä.

Pelastuspisteäänestyksen voittajalta vähennetään kaksi pistettä hänen saamistaan nimeämispisteistä. Tällä tavoin Marko voi välttää jälleen kerran häätöuhan alle joutumisen, vaikka muuten hän joutuisi häätöäänestykseen nimemispisteiden perusteella.

Asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen perjantaina ja häätöäänestykseen joutuvat asukkaat selviävät lauantai-iltana. Tällä viikolla kellään asukkaalla ei ole koskemattomuutta nimeämisissä, eli kaikille asukkaille sai antaa nimeämispisteitä.

Marko on toinen asukas tällä kaudella, joka voittaa pelastuspisteäänestyksen toista kertaa peräkkäin. Aiemmin viikoilla neljä ja viisi  Kristiina oli ykkönen pelastuspisteäänestyksessä. Muut asukkaat eivät ole onnistuneet voittamaan pelastuspisteitä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.