Nukkeperhe sai sähäkästi vaatteet päälleen - Viikkotehtävä onnistui

Video: Viikkotehtävän loppusuorituksesssa mallinuket puettiin. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Asukkaat ovat työskennelleet ahkerasti neulomisaiheisen viikkotehtävän kimpussa maanantaista alkaen. Perjantaiaamuna oli tositestin aika, kun asukkaat saivat luvan pukea mallinuket uusiin vaatteisinsa.

Torstaina asukkaat olivat viimeistelemässä neulevaatteitaan nukeille, kun Big Brother antoi asukkaille lisätehtäväksi pukea myös nukkeperheen lemmikkikäärme. Lisätyö stressasi osaa asukkaista, mutta työhön käytiin kuitenkin käsiksi viipymättä. Parin tunnin pakerruksen jälkeen olikin jo valmiina useampi metri käärmeen vaatetta.

Illan aherrus aiheutti osassa talon asukkaista "psykoosit tulille", kuten hermostunut, väsynyt räkätys on talossa usein ilmaistu. Joku sai kuningasidean tehdä käärmeelle eri asioita neulottuna, joista ainakin kasvomaski ja sukset toteutettiin. 

Seuraavana aamuna Big Brother herätti asukkaat suoraan uutta postia kuulemaan. Oli viikkotehtävän loppusuorituksen aika. Asukkaiden piti pukea mallinuket ja käärme tekemiinsä vaatteisiin 15 minuutissa. Nopean työnjaon jälkeen Big Brother kuulutti loppusuorituksen alkaneen ja olohuoneessa alkoi säpinä. Mallinuket saivat vaatteet päällensä hyvässä järjestyksessä, eikä paniikkia esiintynyt. Loppuun jäi vielä hetki aikaa viilata pieniä ongelmakohtia, joita ei ollut montaa.

Kun viikkotehtävän ilmoitettiin päättyneeksi, asukkaat ihailivat työnsä jälkeä ja pitivät asuja onnistuneina - syystä. Asukkaat tekivät kaiken vaadittavan pitkistä hihoista ja lahkeista lähtien sekä hieman extraa mm. koko nukkeperheelle kasvomaskit. Viikkotehtävään tulos ilmoitetaan myöhemmin. Asukkaat Joelia lukuun ottamatta eivät tiedä lyöneensä viikkotehtävän puolesta vetoa 99 vedonlyöntiprosentilla.

Neulomistehtävän suurin sankari oli yllättäen Olli-Pekka, joka loisti läpi tehtävän ainoana, jolla oli edes vähän pohjaa neulomiseen. Onneksi muut asukkaat pääsivät jyvälle viimeistään tiistaina, jolloin vaatteita alkoi valmistua hyvässä tahdissa ja loistavassa yhteishengessä. Olli-Pekan ohella asukkaat arvioivat Julian kuuluneen viikkotehtävän parhaisiin. Heikosti aloittaneet Arttu ja Vili piristyivät viikon mittaan ja torstaina he olivat osa porukkaa, jotka olivat vielä suorittamassa viikkotehtävää muiden jo mentyä nukkumaan.

Viikkotehtävässä ei näyttänyt olevan vielä tarpeksi neulomista, sillä ainakin Olli-Pekka jatkoi neulomista tehtävän päättymisen jälkeen. Olli-Pekka neuloi naureskellen Joelin ja Artun seuratessa vieressä. Sohvalla haaveiltiin oluesta ja sparrattiin Arttua sunnuntain suoran lähetyksen kysymyksiin odoteltaessa viikkotehtävän kohtaloa. Asukkaat myös puivat, että kaikki olivat hyvällä asenteella ja panoksella mukana viikkotehtävässä.

Tulos viikkotehtävään saatiin alkuiltapäivästä, jolloin asukkaille ratkesi myös, mikä oli vedonlyöntiprosentti. Heti julkistuksen alkuun Big Brother kertoi viikkotehtävän onnistuneen, mistä asukkaat ilahtuivat. Sen jälkeen Arttu luki BB:n toimittamasta kirjeestä, että Joel oli asettanut vedonlyöntiprosentiksi 99, mikä sai kiitosta asukkaille, jonka ansiosta viikkobudjetti on 358,20 euroa. Big Brother hämmensi asukkaita kertomalla, että Kristiina ja Joel eivät suorittaneet salatehtävää eilen, jonka vuoksi asukkaat saavat valita vapaasti asukkaat, jotka menevät kauppaan tekemään ostokset. Asukkaat valitsivat kauppaan menijöiksi Markon ja Paulan.

Asukkaat olivat epäilleet eilen, että Kristiinalla ja Joelilla oli salatehtävä, koska kaksikko käyttäytyi illalla omituisesti heidän liikkuessa talossa Sims-pelin tyyliin. Todellisuudessa heillä ei ollut salatehtävää, vaan he vain pitivät hauskaa muuten vain. Big Brother oli mukana Kristiinan ja Joelin leikissä ja kutsui heidät yllättäen kahdestaan pk-huoneeseen ja tarjosi asukkaille karkkia ja kahvijuomaa sekä olutta vain Kristiinalle ja Joelille. Kristiina ja Joel eivät paljastaneet leikkiään muille asukkaille ainakaan heti. Muut asukkaat olivat BB:n ilmoituksen jälkeen siinä uskossa, että Kristiinalla ja Joelilla oli salatehtävä, vaikka eilen he epäilivät kaksikon vain pelleilevän heidän kustannuksellaan.

BB-talon asukkaat olivat iloisissa tunnelmissa onnistuneessa viikkotehtävässä, mutta heti perään talossa alkoivat tämän viikon nimeämiset. Nimeämiset eivät kuitenkaan latistaneet tunnelmaa, joiden tulokset selviävät lauantaina.

Lue myös:
Tavarat ja kalusteet katosivat BB-talosta - Viikkotehtävänä neulomista (2.11.2020)
Timosta neulojien lajivalmentaja Häädetyn herjassa, tunnelma talossa parani (2.11.2020)
Ensimmäinen vaate saatiin valmiiksi, Kristiina sai mysteeriviestin ja salatehtävän (3.11.2020)
Salatehtävien päivä talossa, riita shortseista aiheutti päivään särön (4.11.2020)
Olli-Pekka teki Joelin salatehtävästä vaikean, pääsi kynttiläillalliselle (4.11.2020)
Jäisessä päivätehtävässä oli sulateltavaa (4.11.2020)
Viikkotehtävään liero käänne - Tavaraostoista saa jatkossa neuvotella (5.11.2020)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.