Roopen Häädetyn herja teki Markosta Uniolennon

Markosta tuli Häädetyn herjassa Uniolento. Kuva: © Nelonen Media.
Markosta tuli Häädetyn herjassa Uniolento. Kuva: © Nelonen Media.

Häädetyn asukkaan antama Häädetyn herja nähtiin BB-talossa myös kuudennen viikon alussa. Eilen häädetty Roope antoi herjan Markolle.

Tällä viikolla Häädetyn herja tuli hieman aikaisempia viikkoja myöhemmin, kun asukkaat olivat ensin kuulleet Nelosen viikkolähetyksen aikoihin olevansa kaikki häätöäänestyksessä. Asukkaat olivat pääosin varsin rennolla mielellä ja osa otti tiedon vastaan jopa innolla. Esimerkiksi Paulan ja Olli-Pekan mielipide oli, että nyt he pääsevät samaan tunnelmaan kuin muut, jotka jo ovat olleet häätöuhan alla.

Nimeämisiä ei siis tällä viikolla ole, mutta sitä asukkaille ei kerrottu, että ensi sunnuntaina BB-talosta häädetään peräti kaksi asukasta. Asukkaat eivät myöskään tiedä, että taloon tulee sunnuntaina neljä uutta asukasta.

Häätöäänestystiedon jälkeen asukkaat jäivät pohtimaan, tuleeko Häädetyn herjaa vielä. Kovin kauaa heidän ei tarvinnut tuota tietoa odottaa, kun Big Brother kutsui asukkaat jälleen sohvalle.

Asukkaat saivat kuulla, että tämän viikon Häädetyn herjassa Roopen nimeämästä asukkaasta tulee Uniolento, joka valmistelee asukkaat uneen iltaisin. Uniolennon tehtäviin kuuluu mm. iltasadun lukeminen, asukkaiden peittely sekä muiden toimien tekeminen, jotka edistävät nukahtamista, esimerkiksi lämpimän maidon valmistaminen sen haluaville.

Häädetyn herjan kohdetta oli spekuloitu talossa sunnuntaista lähtien. Eniten veikkauksia herjan kohteeksi olivat Marko, Arttu ja Kristiina. Roope valitsi Häädetyn herjan saajaksi Markon, joka joutui pukeutumaan tehtäväänsä varten yksisarvisasuun, jota hänen on käytettävä Uniolentona ollessaan.

Samalla, kun Markon Häädetyn herja alkoi, päättyi Katin viikko sitten saama herja.

Kaikki asukkaat häätöäänestykseen, uusia asukkaita taloon! (11.10.2020)


Tulosta   Sähköposti