Finalistien puheet brunssilla herkistivät - Päiväsaunasta ponnistusta kohti finaalia

Jasmiina herkistyi kuunnellessaan muiden finalistien puheita brunssilla. Kuva: © Nelonen Media.
Jasmiina herkistyi kuunnellessaan muiden finalistien puheita brunssilla. Kuva: © Nelonen Media.

Finaalipäivä koitti vihdoin Big Brotherissa myös tänä vuonna. Finalistit valmistautuivat illan finaaliin tunteellisissa merkeissä, mutta myös saunaan ja porealtaaseen päästiin rauhoittumaan.

Lauantaina finalistit olivat arvuutelleet tylsistymiseen asti Aliaksen sanoja. Suihkun kautta finalistit olivat menneet sänkyihinsä nukkumaan viimeiseksi yöksi BB-talossa. Viimeisinä nukkumaan menivät Taavi ja Lasse, jotka vielä fiilistelivät talon eri tiloissa ja miettivät, millaisia fiiliksiä eri paikat talossa antavat. Fiilistelykierroksen jälkeen myös Taavi ja Lasse painuivat pehkuihin.

Viimeinen aamu BB-talossa käynnistyi musiikin merkeissä, kun Big Brother soitti finalisteille jonkinlaista pimputusmusiikkia. Herätyksen jälkeen finalistit saivat myös brunssitarpeen skumpan kera. Heidän piti valmistaa itselleen brunssi, jonka jälkeen he pitäisivät toisilleen puheet.

Puheet olivatkin tunteelliset. Etenkin Taavi herkistyi useaan otteeseen ja hän joutui jopa pariin kertaan keskeyttämään puheensa kootakseen itsensä. Taavin ja Anssin välillä tuli puheiden myötä ilmi, että he olivat vasta viime aikoina tutustuneet toisiinsa ja Taavi katui, ettei ollut päässyt tutustumaan paremmin Anssiin. Samanlaiset tunnelmat olivat Lassen ja Anssin puheissa toisillensa, sillä heidän välinsä ennen finaaliviikkoa eivät ole olleet niin läheiset.

Tunteikkaita puheenvuoroja kuultiin myös muiden suista. Esimerkiksi Jasmiina joutui lähes jatkuvasti pyyhkimään silmäkulmiaan muiden puheita kuunnellessaan. Hän sai kuulla muilta finalisteilta myös hienoja sanoja itsestään, mutta myös tsemppipuheenvuoroja, kuinka hänen olisi uskottava enemmän itseensä. Puheissa tuotiin ilmi, että Jasmiina kyllä pystyy asioihin, jos vain haluaa ja yrittää.

Jasmiina kiitti muita finalisteja omissa puheissaan hänen tsemppaamisessaan. Eniten tässä oli kunnostautunut Lasse ja Taavi. Erityissuhteestaan Akiin Jasmiina mainitsi myös, että he löysivät yhteisen sävelen heti ensimmäisestä illasta, vaikka he tulevat niin eri maailmoista. Akissa arvostettiin heittäytymiskykyä ja aitoutta. Taavi huomioi myös sen, että Aki on varmasti hyvä esikuva ammattiyhteisössään metsätöissä.

Finalistit pitivät puhetilaisuutta hyvänä asiana, eikä heitä haitannut, vaikka brunssi olikin jäähtynyt puheiden kuuntelun aikana. He epäilivät, että nämä eivät olleet ainoat itkut tänään. Pidettyään puheet, finalistit pääsivät viimeistä kertaa myös saunaan, kun Big Brother ilmoitti saunan olevan lämmin ja porealtaan käytössä.

Poreet olivat altaassa päällä finaalipäivän kunniaksi. Kuva: © Nelonen Media.
Poreet olivat altaassa päällä finaalipäivän kunniaksi. Kuva: © Nelonen Media.

Saunomisen ja porealtaan päätyttyä asukkaat pääsivät vielä nauttimaan tekemästään brunssista sekä nauttimaan oleilusta ennen illan tuloa. Iltapäivällä asukkaat pääsivät myös käymään vielä kerran kioskissa hakemaan finaaliherkkuja. Aikaa heillä oli kioskikäyntiin viisi minuuttia.

Vielä ennen laittautumista asukkaat ajattelivat siivota hieman taloa illan finaalia ajatellen. Keittiön siivoamiseen sekä sänkyjen petaamiseen osallistuivat lähinnä Lasse ja Jasmiina ja Taavikin järjesteli jotain. Anssi ja Aki pitkälti keskittyivät kodinhoidon sijaan korona-pelin pelaamiseen, vaikka Anssi lopussa imuriin tarttuikin.

Jännitys alkoi tiivistyä BB-talossa, mitä lähemmäs H-hetkeä mentiin. Asukkaille alkoi konkretisoitua, että pian he kaikki olivat ulkona talosta. Tänään kaikkien on poistuttava talosta, halusi tai ei. Asukkaista etenkin Jasmiina on puhunut jo muutaman päivän ajan maanantaista "vastuupäivänä", jolloin ulkomaailmassa kohdataan myös median edustajat.

Tämän vuoden BB-finaali on ihan nurkan takana.

Lue myös:
Big Brotherin voittajaäänestys on käynnissä - Kuka voittaa sunnuntain finaalissa? (26.11.2021)
Big Brother 2021 päättyy tänään! (28.11.2021)
Liveseuranta: Big Brother 2021 Finaali 28.11.2021 - Viimeinen päivä talossa on käynnissä (28.11.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.