Punainen puhelin pirahti kolmasti - Asukkaat saivat tilata pizzat videoiltaan

Anssi ja Taavi ottivat kovan kisan punaiseen puhelimeen vastaamisesta. Kuva: © Nelonen Media.
Anssi ja Taavi ottivat kovan kisan punaiseen puhelimeen vastaamisesta. Kuva: © Nelonen Media.

Viimeiseen lauantaihin asukkaat saivat kolme soittoa BB-talon punaiseen puhelimeen. Asukkaat saivat iltaan pitkään toivomansa noutoruoat ja he pääsivät myös katsomaan aiemmin kuvaamansa my day -videon.

Rauhallinen finaaliviikonloppu eteni lauantain osalta jo illan puolelle, kun talossa ollut punainen puhelin pärähti ensimmäistä kertaa. Puhelimeen vastaamisesta käytiin kova kisa Taavin ja Anssin välillä, kun molemmat ryntäsivät siihen. Taavi vei pidemmän korren ja pääsi vastaamaan Big Brotherille, joka oli langan toisessa päässä.

Asukkaat saivat tilata pizzaa täksi illaksi, Taavi välitti Big Brotherille asukkaiden toiveet pizzojen täytteistä. Puhelin soi uudestaan hetken kuluttua ja nyt vastaamisesta kisasivat Jasmiina ja Aki. Kumpikaan ei ollut vielä tällä kaudella vastannut punaiseen puhelimeen ja nyt vuoro tuli Akille. Hän sai tilata asukkaille juomat pizzojen kyytipojiksi.

Myös Jasmiina sai mahdollisuuden vastata punaiseen puhelimeen. Pian Akin puhelun päätyttyä Big Brother kilautti taloon Jasmiinan seistessä puhelimen vieressä. Jasmiina sai pyynnön, että Anssi kuvaa puhelun vielä videolle, jonka jälkeen Big Brother kysyi Jasmiinalta vitsiä. Nainen ei kuitenkaan siihen hetkeen, mitään keksinyt, vaan kysyi vitsillä sviittiä. Tämän jälkeen puhelu lopetettiin nopeasti.

Enempää puheluita ei tullut ja parin tunnin päästä tehtävähuone aukesi, jonne pizzat juomineen oli tuotu. Asukkaita odotti tehtävähuoneessa myös tekemänsä my day -videot, jotka he saivat katsoa editoimattomina VHS-kaseteilta, jonne my day -video oli alunperin kuvattukin.

Videon katselu aiheutti tehtävähuoneessa naurunremakoita ja myös myötähäpeää etenkin Akilla ja Jasmiinalla. Huvittavin hetki oli, kun Aki oli puhunut loppuspiikkinsä kahteen kertaan. Ilmeisesti Big Brotherin mikkikuulutus oli hämännyt Akia niin, että hän oli luullut talomikrofonin kuulumattomuuden häiritsevän videokameraa. Loppuspiikkinsä kahteen kertaan katsonut sadatteli tilannetta kasvonsa käsiin peittäen. Muilla asukkailla riitti tässä hauskaa.

Katsottuaan videon asukkaat poistuivat hyväntuulisina tehtävähuoneesta nauttien viimeisen kokonaisen päivän illasta talossa. Pientä viihdykettä Big Brother tarjosi asukkaille vielä soittamalla Ihanaa Leijonat, ihanaa -biisin, joka oli soinut talossa torstain viimeisissä bileissä.

Vaikka biisin myötä tunnelma saatiin talossa hetkeksi nousemaan, tasaantui se lähes yhtä nopeasti ja palattiin pelailuun ja väsyneisiin jutunaiheisiin. Kaikesta näkyy, että ollaan jo kauden lopun kynnyksellä, eikä paljon ole enää jäljellä. Pientä suunkostuketta juomakaapista asukkaat kaipaivat viimeistä yötä vasten, mutta luultavasti mitään alkoholia ei finaalin aattona ole luvassa.

Enää yksi yö finaaliin ja tämä kausi alkaa olla paketoitu.

Lue myös:
My day -video viimeisenä kokonaisena päivänä - Asukkaat palasivat VHS-aikaan (27.11.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.