IS: BB-talon sisustus laitettu uusiksi, eräteemaa pihalla

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Ensimmäiset tiedot uudesta BB-talosta saatiin julkisuuteen torstaina, kun Ilta-Sanomien toimittaja Katri Utula kertoi tuntemuksistaan testiasukkaana ennen kauden alkua. Samalla Ilta-Sanomat julkaisi pari kuvaa uudesta talosta.

Testiasukkaana 1,5 vuorokautta BB-talossa asunut Utula kommentoi Ilta-Sanomissa uutta taloa onnistuneimmaksi BB-taloksi, mitä hän on nähnyt. Utula on päässyt tutustumaan aiempiin BB-taloihin lyhyesti vain mediapäivinä, nyt ensimmäistä kertaa testiasukkaana. Testiasukkaat perinteisesti toimivat tuotannon koekaniineina pari päivää muutama päivä ennen kauden alkua, kun tuotanto testaa tekniikkaa, taloa ja joitakin tehtäviä.

Utulan mukaan sisustus on pistetty täysin uusiksi julkkiskauteen verrattuna ja se on kuin sistustuslehdestä. Esimerkiksi olohuone-keittiö-yhdistelmä on Utulan mielestä suurempi kuin hän kuvitteli. Utula kuvaili sisustusta ihanan pehmeäksi ja pumpuliseksi, myös päiväkirjahuoneessa. Aivan kaikkea Utula ei saanut kommentoida, esimerkiksi sitä, millaisia huoneita talossa on.

Kylpyhuoneen Utula sanoo olevan hyvin samanlainen kuin viime keväänä muutamin pikku lisäyksin. Sauna on Utulan mielestä iso ja "paljas", koska joka puolella on vain lasia ja peiliä. Kuvauksen perusteella saunaan ei ole tehty muutoksia sitten viime kevään.

Julkkisasukkaat saunoivat lasiseinäisessä saunassa viime keväänä. Kuva: © Nelonen Media.
Julkkisasukkaat saunoivat lasiseinäisessä saunassa viime keväänä. Kuva: © Nelonen Media.

Ulkotiloihin on tuotu Utulan kertoman mukaan eräteemaa, joka näkyy mm. piha-aitojen teippauksissa. Pihalta löytyy mm. grillipaikka, josta on myös kuva IS:n sivuilla. Luonnollisesti pihalla on myös poreammepalju, joka kuuluu ilman muuta BB-talon perusvarustukseen.

Ilta-Sanomien uutinen ei vielä kovin paljon tarjonnut infoa BB-talosta tai alkavasta kaudesta. Voi kuitenkin kuvitella, että eräteemalla saattaa olla joku merkitys esimerkiksi jossain viikkotehtävässä. Uutisen kolme kuvaa ei vielä kovin suurta käsitystä talosta antanut, mielenkiintoisin anti oli tuolla pihakuvalla.

Ilmeisesti tänä syksynä halutaan jättää mahdollisimman paljon tietoa pimentoon ennen H-hetkeä ja kaikki paljastuu vasta sunnuntaina. Parina viime vuonna media on julkaissut ennakkokuvia talosta muutama päivä ennen kauden alkua ja ainakin toistaiseksi tietoa ja etenkin kuvia on ollut hyvin vähän saatavilla.

Yleisinä kommentteina Utula totesi ne tutut asukkailta ja testiasukkailta kuullut asiat suljettuna olemisen vaikeuksista ja tekemättömyyden. Pihalla tilanne hänen mukaansa helpotti, vaikka sielläkin seinät rajoittivat, ettei päässyt vapaasti liikkumaan. Utula totesi Ilta-Sanomissa, että arvostaa tämän jälkeen BB-asukkaita enemmän, mitä he joutuvat kokemaan.

Uusi BB-kausi käynnistyy ensi sunnuntaina Nelosella ja Ruudussa kello 21.30. Tämän kauden uudet asukkaat selviävät suorassa Kickoff-lähetyksessä ja silloin paljastuu myös, millainen uusi talo on. Tuttuun tapaan Big Brotheria voi seurata ympäri vuorokauden Ruutu+:n maksullisessa 24/7-palvelussa sunnuntaista alkaen. Suomen 14. Big Brother kausi kestää 12 viikkoa ja finaali nähdään 85 päivän jälkeen 28. marraskuuta.

Tässä ovat ensimmäiset kuvat uudesta Big Brother -talosta! Sisustus koki täydellisen muodonmuutoksen (Ilta-Sanomat 2.9.2021)


Tulosta   Sähköposti