Pirkka ja Jerry menevät BB-taloon perjantaina - Uudet asukkaat taloon klo 14

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Ensimmäinen viikko BB-talossa saa lisää kierroksia perjantaina, kun talo saa kaksi uutta asukasta. Pirkka ja Jerry astuvat taloon perjantaina iltapäivällä.

Kuten sunnuntaina kerrottiin, BB-talossa pyöröovi pyörii kuin vimmattuna ainakin ensimmäiset kolme viikkoa. Jo ensimmäisellä viikolla Marko sai lähteä neljäntenä päivänä ja kuudentena päivänä talo saa uusia asukkaita. Kaksi miesasukasta, Pirkka ja Jerry, pyrkivät sekoittamaan pakkaa.

Torstain BB-päivittäislähetyksessä kerrottiin, että Pirkka ja Jerry astuvat BB-taloon perjantaina kello 14, joka nähdään suorana Ruutu+:n 24/7-palvelussa.

Pirkka on 34-vuotias opiskelija Turusta, joka on avoliitossa. Päivittäislähetyksessä nähdyssä esittelyvideossa Pirkka kertoi, että hän tykkää spekuloida todennäköisyyksiä ja sitä, miten kannattaa pelata. Pirkka aikoo olla läheinen ja lämmin ihmisten kanssa, mutta osaa tarvittaessa myös antaa puukkoa selkään.

Jerry on 26-vuotias markkinointialan yrittäjä Tallinnasta. Hän erityisen tarkka ruoan syömisen järjestyksestä, spontaani innostuja. Hän on asunut eri puolilla Eurooppaa elämänsä aikana. Tärkeitä arvoja ovat sananvapaus ja tasa-arvo. Hän uskoo olevansa ovela, mutta voisi kuvata kieroksi tai opportunismiksi. Pelaajana Jerry kuvailee itseään machiavelliläiseksi juonittelijaksi.

Asukkaat eivät vielä tiedä, että taloon tulee huomenna uusia asukkaita. He odottavat, että he kuulevat perjantaina vain torstaina käytyjen nimeämisten tulokset.

Uudet asukkaat taloon pe 8.9.2022 n. klo 14 Ruutu+:n 24/7-palvelussa (maksullinen)
Big Brother Suomi Live pe 8.9.2022 Nelosella klo 21.00 (nimeämisten tulokset ja häätöäänestys alkaa)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.