Pirkka häädettiin kolmantena BB-talosta - Ei löytänyt läheistä yhteyttä asukkaisiin

Video: Pirkka häädetään BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Kauden toinen asukashäätö oli tosiasia keskiviikkona, kun yksi asukas joutui jälleen jättämään BB-talon. Asukkaat häätivät kolmantena BB-talosta Pirkan.

Asukkaat olivat kisanneet keskiviikkona häätökisassa, jonka voittajat saivat nimetä asukkaat asukashäätöön. Reeo ja Kirsi saivat koottua tangram-palapelin ensimmäisenä oikein ja he pääsivät päättämään kolme asukasta häätöuhan alle.

Reeo ja Kirsi valitsivat häätöäänestykseen Jerryn, Pirkan ja Merven. Asukkaat suorittivat häätöäänestyksen alkuillasta ja tulos julkistettiin myöhään illalla. Asukkaat olivat kokoontuneet sohvalle kuulemaan äänestystuloksen.

Ensimmäisenä häätöäänestyksestä pääsi turvaan Merve, kertoi Big Brother asukkaille. Tämän jälkeen oli tiedossa, että Pirkka tai Jerry joutuu seuraavana jättämään talon. Sohvilla odotus otettiin rauhallisesti, kunnes Big Brother kertoi seuraavaksi häädettävän asukkaan olevan Pirkan. Asukkaiden äänimääriä ei tällä kertaa asukkaille kerrottu.

Noustessaan sohvalta Pirkka kiitti muita asukkaita, että hänellä oli hauskaa. Muut asukkaat muistuttivat Pirkkaa, että hän pääsee nyt kotiinsa lapsensa luo.

Pirkan poistuttua BB-talon pyöröovesta ulkomaailmaan Nabaz alkoi kertaamaan Pirkan visiittiä talossa omasta näkökulmastaan. Nabaz kertoi, kuinka hän ärsyyntyi Pirkasta, vaikka hän oli kiltti. Myös muut asukkaat olivat yhtä mieltä miehen kiltteydestä ja lisäsivät, että hän oli omanlaisensa persoona.

BB-studiossa Pirkka sai nähdä asukkaiden antamat häätöäänet, joista Pirkka sai 11, Jerry yhden ja Mervelle ei kukaan antanut ääniä. Pirkka totesi, että hän oli arvannut häätönsä sen jälkeen, kun kuuli Reeon ja Kirsin valinnat iltapäivällä. Pirkan mielestä Jerry oli päässyt porukkaan paremmin kuin hän, vaikka PIrkka kovasti yritti kiinnittyä paremmin joukkoon.

Haastattelussa Pirkka kommentoi, ettei hän kokenut "roomalaisia" kovin itsekseen, eikä hän oikein toiseenkaan Nabazin ja kumppaneiden ryhmittymään päässyt. Hän piti kuitenkin BB-kokemuksestaan ja Pirkka yllättyi, kuinka nopeasti hän kotiutui taloon. Eniten Pirkka sanoi pitäneensä yhteisestä ajasta muiden asukkaiden kanssa, jolloin ei ollut mitään tekemistä ja kerrottiin asioista toisilleen.

Pirkan häädön jälkeen BB-taloon jäi 13 asukasta.

Häätöäänestys koitui BB-talosta pitkään haaveilleen Pirkan kohtaloksi: “Oletin, että me uudet ollaan tulilinjalla” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 14.9.2022 kello 22.51: Tietoja on päivitetty kauttaaltaan häädön jälkeisistä tunnelmista ja Pirkan haastattelusta.
Artikkelia on päivitetty 14.9.2022 kello 23.06: Lisätty video Pirkan häädöstä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.