Laura sai vihdoin tavaransa, uudet asukkaat tulivat taloon

Laura halaa taloon tullutta Jerryä ensimmäisenä. Kuva: © Nelonen Media.
Laura halaa taloon tullutta Jerryä ensimmäisenä. Kuva: © Nelonen Media.

Perjantaina asukkaat yllätettiin, kun taloon meni kaksi uutta asukasta. Tätä ennen Laura suoritti salatehtävän, jolla hän sai vihdoin omat tavaransa varastohuoneesta.

Laura oli suorittanut torstai-illasta lähtien salatehtävää, jolla hänellä on mahdollisuus saada häkkiin lukitut tavaransa itselleen. Reeo lukitsi Big Brotherin antamana tehtävänä Lauran tavarat häkkiin varastohuoneessa Reeon tullessa taloon.

Salatehtävässä Lauran piti vaivihkaa saada asukkailta kyselemällä, kenen takia tavarat ovat päätyneet häkkiin. Saatuaan salatehtävän Laura nosti esiin hänen puuttuvat tavaransa ja surkutteli kohtaloaan. Muut asukkaat symppasivat naista, sillä hän oli saanut vain kaksi kiloa vaatteitaan, kun kauppabudjetista siihen lohkaistiin 50 euroa keskiviikkona.

Torstain ja perjantain välisenä yönä Laura pääsi myös tenttaamaan Reeoa. Laura oli ilmeisesti arvannut, että Reeo oli vaatteiden lukituksen takana ja hän nosti ovelasti esiin, että hän epäili Miikkaa vaatteiden häkkiin laittajaksi. Perjantaina salatehtävän ratkaisun selvittyä Laura sanoi, että hän oli päätellyt Reeon ilmeistä, että Reeo oli syyllinen.

Lauran piti perustella päätelmiensä tulokset Big Brotherille ennen kuin hän saisi tavaransa haltuunsa. Big Brother oli hyväksynyt Lauran perustelut ja salatehtävä oli onnistunut. Kun Laura paljasti salatehtävänsä muille asukkaille, hän vitsaili, että ratkaistuaan salatehtävän, pitää Reeon mennä vuorostaan häkkiin.

Paljastunut Reeo oli hieman yllättynyt, kun Laura kertoi Reeon ilmeiden paljastaneen syyllisen. Reeo huomautti, että hän oli lainannut Lauralle housuja sunnuntaina, koska hänellä ei ollut vaihtovaatteita. Tästä Laura oli Reeolle kiitollinen.

Saatuaan tavaransa takaisin, Laura oli silminnähden rentoutunut. Päivän suurin yllätys asukkaille oli kuitenkin vielä tulematta. Katsojat jo tiesivät, että taloon tulee tänään kaksi uutta asukasta, Pirkka ja Jerry.

Supinat uusista alkovat

Asukkaat olivat odottamassa ruoan valmistumista ja osa rentoutui pihalla, kun BB-talon häätöovi kolisi, kun Pirkka asteli taloon. Keittiössä ruokaa valmistaneet yllättyivät tulokkaasta ja ensimmäiset menivät halaamaan miestä. Samalla pihalla olijoille huudeltiin Pirkan tulosta ja tutustuminen alkoi. Myös taustasupinat alkoivat, kun Ruzbeh ja Reeo alkoivat pohtia pelikuvioita ja mihin niissä Pirkka asettuu.

Puolisen tuntia myöhemmin pyöröovi pyörähti jälleen, kun oli Jerryn vuoro tulla taloon. Asukkaat eivät odottaneet tänään enää lisätäydennystä, mutta niin vain saatiin vielä toinen uusi asukas. Myös Jerry otettiin mukaan tutustumisrinkiin, jota ruokailun jälkeen jatkettiin olohuoneessa. Miikka ja Reeo vertailivat tulokkaita ja he pitivät kumpaakin potentiaalisina pelureina.

Osittain hämmentynyt tunnelma valtasi talon, kun uudet asukkaat kertoivat, että he saavat kertoa, ketkä ovat keskustelleet talossa aiemmin. Ainoastaan päiväkirjahuonekeskusteluista ei saa puhua. Lisäksi taloon saatiin myös uutisia ulkomaailmasta, mitä tässä BB:n ensipäivinä maailmalla on tapahtunut.

Ensitutustumisen jälkeen Pirkka ja Jerry saivat varastohuoneesta tavaransa ja heille osoitettiin paikat, mihin he voivat laukkunsa purkaa.Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.