Vain päällikkö on turvassa kahdeksannella viikolla, muut asukkaat häätöäänestykseen

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Big Brotherissa alkaa kahdeksannella viikolla päällikköjen valtakauden viimeinen viikko. Päällikön asema on tärkeä, sillä hän saa koskemattomuuden, kun kaikki muut asukkaat joutuvat häätöäänestykseen.

Päällikköjen valtakauden viimeisen viikon päällikön koskemattomuus nousee arvoon arvaamattaan. Big Brother laittaa kaikki muut asukkaat häätöäänestykseen paitsi maanantaina päällikkyyden voittavan asukkaan. Häätöäänestys ei aivan perinteinen, sillä asukkaita pääsee siitä turvaan jo kesken viikkoa.

Sunnuntain häätölähetyksessä kerrottiin, että maanantaina alkavassa häätöäänestyksessä on siis mukana yhdeksän asukasta. Sunnuntaina häädetään vähiten ääniä saanut asukas, mutta jo keskiviikkona äänestyksestä pääsee turvaan kolme eniten ääniä saanutta asukasta. Lisää asukkaita pääsee turvaan lauantaina, kun siinä vaiheessa kaksi eniten ääniä saanutta asukasta varmistaa paikkansa BB-talossa seuraavalle viikolle.

Loppuviikosta asukkaat pääsevät suorittamaan musiikkiin liittyvän tehtävän, johon liittyy myös vierailu. Taloon muuttaa hetkeksi tunnettu henkilö, joka osallistuu jollain tavalla asukkaille annettavaan tehtävään. Vierailija saapuu taloon perjantaina.

Tätä BB-kautta on jäljellä vielä viisi viikkoa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.