Merve häädettiin kymmenentenä BB-talosta - Hiljensi hetkellisesti talon

Video: Merve häädettiin kymmenentenä BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Kausi ylitti viikko sitten puolivälinsä ja tänä iltana talosta lähti jo kymmenes asukas. Sunnuntaina BB-talosta häädettiin Merve.

Asukkaat ovat tällä viikolla kokeneet jo Heidin valehäädön ja hän ehti jopa tulla takaisin taloon nimeämisten jälkeen. Nimeämispisteiden perusteella asukkaat laittoivat häätöäänestykseen Sallan, Merven ja Reeon. Päällikkö Milena ja valehäädöstä palannut Heidi vaihtoivat häätöäänestykseen Lauran tilalle Nabazin.

Draaman täyteinen viikko sai lauantaina jatkoa, kun asukkaat puivat nimeämisten tuloksia ja Milenan ja Heidin valintoja. Kireää tunnelmaa kevennettiin sunnuntaina, kun Big Brother antoi asukkaille tehtäväksi kirjoittaa kirjeen BB:n nimeämälle asukkaalle kunnioittavan kehityskirjeen, jossa piti kertoa, mistä he arvostavat asukasta ja hänelle sai antaa myös rakentavaa palautetta kehityskohteistaan.

Sunnuntai-iltana asukkaat olivat jälleen jännän tilanteen edessä, kun oli vuorossa häätö. Tällä kertaa häätö on oikea, vaan tänä iltana häädettävä asukas poistuu BB-talosta lopullisesti. Asukkaat valmistautuivat iltaan perinteisin menoin, vaikka kiihkeyttä iltaan saatiin Sofian ja Nabazin riidasta, jonka he saivat kuitenkin sovittua.

Häätölähetyksessä pelastettiin jälleen yksi asukas turvaan. Toisen mainoskatkon jälkeen eniten ääniä oli saanut Reeo, joka varmisti näin paikkansa talossa myös ensi viikolla. Yleisöstä kuului jälleen kovat tuuletukset ja ensimmäisenä Reeoa olivat onnittelemassa hänet lähimmät liittolaiset Miikka ja Heidi.

Kolme muuta häätöäänestykseen jäänyttä joutui jännittämään yhä paikkaansa talossa. Häätölähetyksen lopussa BB-talosta häädettiin Merve. Heti tuloksen tultua talossa Nabaz hautasi kätensä kasvoihinsa, mutta Merve rauhoitteli muita asukkaista. Kaikkein koviten Merven putoamisen ottivat Nabaz, Tuula ja Laura. Merve kehoitti, ettei nyt itketä.

Merven poistuttua talosta, talossa tuli hiljaista ja asukkaat katselivat vain toisiaan. Laura itki hieman ja Nabaz ja Laura halasivat toisiaan. Puhetta talosta alkoi kuluttua vasta hetken päästä, kun Nabaz surkutteli Merven häätöä. Aikaisempiin häätöihin verrattuna talossa oli hieman hiljaisempaa.

Häätöhaastattelussa Mervellä oli hyvä tunnelma ja hän oli odottanut pahinta. Merve uskoi hänen häätönsä johtuneen siitä, että toisella liittoumalla oli enemmän kannattajia. Tämä häätöäänestys oli Merven ensimmäinen ja hän uskoi, että hän vältti aiemmat äänestykset, koska hän tuli toimeen kaikkien kanssa. Hänen tappiokseen nimeämisiä paljastui tällä viikolla, joka ei ollut hyvä juttu Merven mielestä.

Mervellä jäi tiettyjä asukkaita ikävä, toisia taas ei. Pelaamista Merve kommentoi, että se oli yllättävän kuluttavaa. Koko ajan tuli jotain tvistiä ja piti olla hereillä, sanoi Merve. Merve toivoi, että joku hänen läheisimmistään voittaisi Big Brotherin, koska he ovat hänen mielestään hyviä ihmisiä ja ansaitsivat voiton. Merve liputti Sofian, Mian tai Lauran voiton puolesta.

Kymmenennen häätöäänestyksen lopputuloksissa Merve tuli häädetyksi saatuaan 30,4 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä turvassa oli Nabaz, joka voitti Mervä 4,1 prosenttiyksiköllä. Viimeisestä kolmikosta eniten ääniä keräsi Salla 35,1 %:n ääniosuudella.

Merven häädön jälkeen BB-taloon jäi kymmenen asukasta.

Merve jättää talon seesteisissä tunnelmissa: “Toi oli tarpeeksi pitkä aika mulle” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 24.10.2022 kello 00.25: Täydennetty uutista häädön jälkeisillä tunnelmilla ja Merven häätöhaastattelulla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.